Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaaaakwdkjjkds

ALE MI FACET ZROBIL NIESPODZIANKE :(!!!! CO ROBIC?/

Polecane posty

Gość martaaaakwdkjjkds

był zagranica 3 miechy w sumie jest ,zapuscilam sie powiem wprost ,nie mam kasy wiec calkiem odpuscilam wlosy z odrostami,cera mi sie zepusla ,przytylam,ogolnie jakies plamy na twarzy nie wiem syfy mi sie porobily ,a on ze niespodzianka jutro wraca! ! nie mam nawet kasy na kosmetyczke fryzjera.boze on sie przerazi jak mnie zobaczy !!!

Gość Perwersyjna5673949
Uwielbiam takie tematy: Jak z brzydkiego kaczątka stac się księżniczką w 24 godziny :D Wymyślimy coś,nie martw się.

Gość martaaaakwdkjjkds
jestem zalamana wygladam zle!

Gość Perwersyjna5673949
Na twarz: Peeling, nawet zmieszaj żel z cukrem i oliwką, cera będzie bardzo ładna. Ciało: Samoopalacz, ale taki wolno działający, wystarczy muśnięcie Włosy: Musi byćkasa na farbę. Sama połóż./naet farba Welli za dychę, skoro masz odrosty. Poza tym: Czarne ciuchy wyszczuplające i biżuteria. Szminka na usta, szeroki uśmiech i go!:D Opcja druga: Wyjedź :P

Gość kamilakamilamila
to leć po jakąś dobrą farbę, której wcześniej może używałaś i się sprawdziła, farbuj włosy, zrób peeling twarzy, nałóż jakiś krem, zrób jakąś domową maseczkę z jajek czy czegoś co masz w domu, wykąp się, wypeelinguj ciało, jakiś balsam, wydepiluj się, ładnie pomaluj, uczesz, ubierz coś w czym mu się podobasz, zrób jakiś obiad to może nie zauważy ;)

Gość martaaaakwdkjjkds
DZIEKUJE ZA RADY !!ale dziewczyny ja mam taka straszna cere jakies plamy mi sie porobiky wyglada na przesuszona kremy nie pomagaja jak pomaluje fluidem to widac takie skorki plamki :( fuj ,jak ja nawilzyc jest jakis moze domowy sposob

Gość dziwadło z ciebie
jak po ulicy nie wstyd ci tak chodzić to czemu teraz się wstydzisz swojego faceta?

Gość polskujfkkddk
jak twoj pan przyjedzie to ci sperma nawilzy i po sprawie

Gość kamilakamilamila
http://www.tipy.pl/artykul_3523,jak-zrobic-maseczke-nawilzajaca-domowej-roboty.html poczytaj tu, polecam używać cytryny bo wybiela przebarwienia :)

Gość kamilakamilamila
a jak coś powie to mozesz mu powiedzieć, że chcesz się podobać tylko jemu a nie innym facetom, więc jak go nie było to nie dbałaś już o siebie tak bardzo ;)

Gość barnej
dobre. Z wyjazdem jak ze ślubem - baby tyją. dobrze - dwa razy się zastanowi zanim się oświadczy - będzie wiedział co go czeka. Jakoś ja nie przestaję o siebie dbać jak moja dziewczyna wyjedzie. nie siadam przed tv z browarem i czipsami. to kwestia pewnych zasad a nie breku kasy - jesteś świntuchem skoro się zapuściłaś. i tyle.

Gość Smfjfhf
Żeby uniknąć suchych skrórek najpierw smaruje twarz jakimś lekkim kremem, nietlustym. Następnie fluid i nic nie widać. Lec do sklepu po jakaś farbę! Ładny makijaż, buty na obcasie tez wyszczupla. Dobre jedzonko i powinno byc okej :)

trzeba przyznac ze masz bardzo mało czasu.po pierwsze kup farbe do wlosow -jak ufarbujesz to albo wyprostuj je albo zrob loki.na cere maseczka -zrob kapiel relaksacyjna -zrob pilling calego ciala jak nie masz kupnego to go zrob-zmieszaj cukier z oliwka i zelem pod prysznic tylko smaruj to szybko bo sie cukier rozpuszcza.poza tym ubierz pod spod figlarna bielizne na wierzch jakis fajny ciuch i dzialaj!

Gość kamilakamilamila
jest jeden plus - dobrze, że uprzedził, że wraca ;)

Gość nie chce juz tam chodzic:((
zrób na ciało peeling z kawy bedziesz miala super miekkie

Gość o boszeeee
Hej mam głupie pytanko niestety: a chodzi mi o te emotikonki... jakie wstawić poszczególne znaki aby wyszły emotikonki??? np. :-D - ten na pewno jest ok. :-S - ten chyba nie wyszedł... itd. Pomóżcie, i już nie będę przeszkadzać i zawracać wam głowe. Pozdrawiam

Gość o boszeeee
:S :-S :-O :-P :-C :-Z

Gość o boszeeee
:-D

Gość o boszeeee
:-\

Gość o boszeeee
:-?

Gość o boszeeee
:-/ :-

Gość o boszeeee
dziękuje :-) 🌼 👄 ❤️