Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfejjfrejkfrg

boję się że nie pokocham swojego dziecka.jestemw ciązy

Polecane posty

Gość rfejjfrejkfrg

mam 26 lat jestem wudanym zwiazku.nie planowałam dziecka...Boje się że go nie pokocham...Jak to jest że matki od pierwszego dnia kochają te dzieci....Moja mama mówi że to samo sie wytworzy ta wiez zwiazana ztym ze 9 miesiecy trzymam dziecko pod sercem..Ale na jakiej zasadzie?czy jest mozliwe że u mnie sie nie wytworzy..że dziecko bedzie mi obojętne...To dopiero 2 miesiąc poki co nie czuje że je kocham:(

Gość senza silvi
a chciałaś.chcialiście mieć dziecko? jak zareagował twoj partner gdy sie dowiedział o ciąży?

Gość rfejjfrejkfrg
ja nie planowałam ciązy on zadowolony w sumie jest...Nie jest to dla nas tragedia mamy gdzie mieszkac mamy pieniadze ale ja nigdy nie miałam cisnienia na dziecko.Boje się żeje nie pokocham

Gość słodka lemoniada
ja wzięłam się z gwałtu

To bzdura, nie wiem dlaczego jest taki stereotyp, że niby po porodzie musi przyjść miłość. Owszem tak zazwyczaj bywa, jednak jak od wszystkiego i tutaj są wyjątki. Są przecież kobiety które nigdy nie czują potrzeby bycia matką.

Gość zołzencja
mysl pozytywnie. nie ze to dziecko wam przyszlos krzyzuje etc. ze gdyby go nie było itd. pomysl, ze mozesz dac dla swojego pana, najwspanialszy owoc waszej milosci a nawet jesli nie, to pomysl ze to bedzie kawalek ciebie. to jest cud!