Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margarett

INTERNET

Polecane posty

Cześć, przeprowadzam się do mieszkania gdzie nie ma internetu. Potrzebuję szybkiego i w miarę taniego łącza. Studiuję, a mieszkanie będę wynajmować, więc nie wiem jak długo tam będę, zatem internet kablowy chyba odpada? W związku z tym co moglibyście mi doradzić? Bardzo proszę o pomoc.

Gość singuaria
a skąd kto może wiedzieć jaka na twoim terytorium jest oferta?

z mobilnych jest darmowy Aero2, ale niezbyt szybki (YT ciężko na tym oglądać) z płatnych polecam prepaid w Play, limitowany, ale noce (0.00-9.00) można sobie za 10 zł wykupić i limity znikają a najlepiej i tak wziąć coś na kablu 🖐️

Gość fgdgdgd
to co ty calymi dniami robisz w tym necie ze ci potrzeba nieograniczony limit? ja zuzywam 5 giga a wcale jakos nie oszczedzam transferu

mieszkam praktycznie w centrum warszawy, więc sądzę, że z zasięgiem problemów nie będzie ;p chcę mieć po prostu swobodny dostęp do internetu, wielu przyjaciół mieszka daleko mnie więc wiele czasu spędzam na skype, od czasu do czasu chcę obejrzeć jakiś film. miałam internet z limitem 3gb i wcale tak spokojnie nie starczało... zamówiłam aero2 ale to ostateczność. sądziłam, ze ktoś może znajdzie mi jeszcze inne ciekawe rozwiązanie ;)

a z tego co dowiadywałam się odnosnie play'a limit nie istnieje jedynie rzekomo. za video screening naliczane są dodatkowe opłaty. video sreening to np youtube...

Gość jak masz
plus lte 10gb za 40zł starcza spokojnie przy calym dniu na kompie