Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szpitalna_mama

jestem wszpitalu.

Polecane posty

Gość szpitalna_mama

Cześć dziewczyny ! W czwartek dostałam skierowanie od mojego gin do spitala - rozpoznanie - poród przedwczesny zagrażający. Wczoraj rano zjawiłąa się na oddziale i teraz leże okazało się przez sztywniejący brzuszek zrobiło mi się już rozwarcie na 1 palec i szyjka mi się skraca, dlatego dobrze że powiedziałam o tym twardniejącym brzuchu lekarzowi . jestem w 31 tygodniu. podają mi magnez w kroplówce, nospe domięśniowo, celeston dla dzieciątka na szybszy rozwój płuc i luteinępod język i jak na razie widać poprawę, bo wcześniej jak przeszłam się kawałek to od razu brzuch sztywny i ucisk na pęcherz. w pierwszej ciąży było tak samo na szczęscie dotrwałam wtedy do 38tyg i urodziłam zdrowego synka , oby i tymrazem było tak samo..:) 3majcie kciuki pozdrowionka dla wszystkim mamusiek w szpitalach i tych bezproblemowych siedzących w domku :)

Gość kalinka k
No to trzymam kciuki i pozdrawiam :-)

Gość si si ni
Miałam to samo ale ja byłam w 36 tygodniu :) trzymam kciuki, na pewno będzie dobrze, magnez bardzo pomaga, no i odpoczynek w szpitalu tez dobrze robi:) pozdrawiam!

Gość mdli mniem...
31tydz to juz nie tak zle, dobrze ze cie na oddzial polozylu to przynajmniej odpoczniesz. Ile ma twoje pierwsze dziecko? Ja rowniez pierwsza ciaze spedzilam pod kroplowkani, mialam przedwczesne skurcze. a potem jak juz byla data porodu to wszystkimi mozliwymi sposobami wywolywali porod. Teraz chuba znowu jedtem w ciazy ( ciagle mnie mdli, piersi mnie bola) i najbardziej ovawiam sie tego ze bede musila lezec w szpitalu a corka 3l bedzie tesknic. Kolezanka miala podobna sytuacje i jej synek przez szok rozstania sie z mama zaczol sie jakac. Szkoda ze nie wpuszczaja dzieci na oddzial:(

Gość mam do Ciebie pytanie
a cały Ci się robił twardy czy np tylko dol lub góra?

Gość szpitalna_mama
dzięki dziewczyny! Ja mam dziecko 2latka i 3m-ce ma, został w domu ztatusiem i na szczescie dają sobie rade:) najbardziej martwiłam się o noce bo zawsze ja do niego wstawałam, ale jest oki:) brzuch mi cały sztywniał.. ..