Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lajza_Minelli24

Mój chłopak ciągle tyle, subtelne aluzje nie działają...

Polecane posty

Gość Lajza_Minelli24

Co robić? Powiedzieć mu, że już mnie obrzydza? Nie chcę mu robić przykrości, ale już nie mogę na niego patrzeć, nie mam ochoty się z nim kochać... Robię to tylko dlatego, że go kocham i nie chcę, żeby mu było przykro.

Gość Lajza_Minelli24
W temacie powinno być: ciągle tyje. Przepraszam za literówkę :)

Gość tg8uji
Mężczyźnie trzeba powiedzieć prosto i czytelnie, a nie sugerować. Może nie mów, że Cię obrzydza, ale że coś mu się przytyło i czy nie myślał o odchudzaniu. ;)

Gość Lajza_Minelli24
Obiecuje mi cięgle, że pójdzie na siłownię zrzucić te dodatkowe kilogramy, a ja już ich chyba z 15 czy 17 :( Ale jakoś nigdy nie ma na to czasu. Tylko na gierki na kompie i spotkania z kumplami to jakoś ma czas. A tam wchłania kolejne piwa i pizze. Nie chcę być z grubasem...

Gość bueneparadie
przytyjesz po ciąży i on to samo powie: nie chce być z grubasem i ariwederczi roma sama zostaniesz

Gość Podpowiadacz
Przecież dla Ciebie to jest nieważne. Ważne,że ma kasę.

Gość Lajza_Minelli24
A co ma ciąża do tego? On przytył z lenistwa. Poza tym w ciąży jest się grubym przez parę miesięcy, a on już tak ma od 2 lat :o Kasy mam tyle samo co on, a nawet ostatnio trochę więcej zarabiam. To nie ma nic do rzeczy.

Gość zua hetera
porzuć tego niecnego brzydala, bo w końcu sama przytyjesz w myśl zasady: kobieta patrzy co ma w łóżku i idzie... do lodówki :P

Gość kiskakiikk
zasugeruj wspolne bieganie wieczorami albo powiedz ze zbedne kilogramy to obciazenie jego zdrowia i zrob mu dietke :)

Gość moze on jest babaaaa?
podobno to kobiety tyja w stalych zwiazkach i po slubie, heh moj tez przytyl a taki chudziutki byl niegdys jak trzcinka ;)

Gość barnej
Ale jesteś płytka - tylko wygląd się dla Ciebie liczy. :) hehe... Weź mu wprost powiedz, że inaczej wyglądał jak zaczęliście się spotykać i albo się bierze za siebie, albo nara.

Gość Lajza_Minelli24
zua hetera Masz rację! Ja już przytyłam 3 kg. Może jak zobaczy, jak to jest z drugą osobą która tyje, to się opamięta!!! Pierniczę, od przyszłego tygodnia wpieprzam same fast foody i czekoladę :) Seks ostatni raz był chyba z 3 tygodnie temu. On się dopytuje, czemu ja tak ciągle nie chcę :o Kurde, chcę jak cholera, ale już nei z nim...

Gość Lajza_Minelli24
barnej Dobrze, że Ty jesteś głęboki i wygląd się dla Ciebie nie liczy. Pewnie Twoja kobieta jest gruba i brzydka, bo najważniejszy jest charakter? :)

Gość zua hetera
no widzisz! słuchaj mnie, a dobrze na tym wyjdziesz :P rzuć bydlaczka, weź cielaczka ;)

Gość barnej
Lajza_Minelli24 - wiesz co to sarkazm?

Gość Lajza_Minelli24
O jego zdrowie też mi oczywiście chodzi. Ma dopiero 26 lat i skoro już nie dba o wagę, to co będzie potem? Zawał w wieku 30 lat? :(

Radziłbym zostawić gościa. Ja mam 36 lat, przez 6 dni w tygodniu siedzę w swojej firmie 10-11 godzin na dupie (bo muszę wszystkiego dopilnować), a i tak znajduję czas na siłownię 3 razy w tygodniu. Jeśli facetowi w tym wieku się nie chce, to tym bardziej później nie będzie mu się chciało.

Gość faceci sa leniwiiiii
rzuc go, facet tez by cie rzucil gdybys przytyla