Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anoonimoowa

dziewczyny pomóżcie! od czego te bóle?

Polecane posty

już któryś raz z rzędu musieliśmy przerwać stosunek, gdyż po ok 30 min czuję okropny ból podbrzusza , nie ma mowy wtedy o seksie, panieważ ból jest dość intensywny, po stosunku również boli mnie kilka godzin. Co to może być ? najlepsze jest to, że byłam u lekarza i wg niego wszystko jest w porządku i jestem zdrowiutka jak rybka!ja tymczasem jestem załamana...

Możesz mieć np tyłozgięcie macicy- w niektórych pozycjach boli i nic z tym nie zrobisz.

ale nigdy wczesniej tak nie miałam, dopiero ostatnio to sie zaczeło, poza tym boli nawet podczas klasycznej pozycji, żadnych wydziwiasów. I tu też nie chodzi o hojnie obdarzonego faceta przez naturę;>

Ja bym ci radziła w takim razie pójść do innego lekarza... Coś musi być nie halo skoro tak nagle cię zaczęło boleć.

Gość znachorka
Dyspareunia :) Przyczyn może być wiele... A lekarz zrobił ci chociaż USG dopochwowe lub sprawdził czystość pochwy? Czy strzelał na oko... ;) Radzę zmienić lekarza.

sprawdzał macice, robił usg, może rzeczywiście powinnam go zmienić, lecz co może być przyczyną tych bóli ? miałyście kiedyś coś podobnego ?

Gość znachorka
zwykłe zapalenie bardzo często jest przyczyną bólu podczas lub po stosunku. A wcześniej wszystko było ok? Masz jakieś inne objawy upławy, świąd, nieregularne miesiączki...? Czy stosujesz pigułki anty?

rok temu miałam pco. Upławy mam teraz nie wiadomo czemu brązowe, nieregularne miesiaczki też do tego własnie mi sie spoznia.

Gość kjuka
Zrob cytologię