Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość codzienniejemnadzieje

spotkałam się z chłopakiem 23 razy na randce a on

Polecane posty

mnie nawet za rękę nie chwycił :( to po co sie spotyka ze mną.. darować sobie tę znajomość? za każdym razem gdy idę na randkę, to mówię sobie, że jeżeli teraz sie nic nie wydarzy, to koniec juz sie z nim nie spotkam... ale on mi sie tak bardzo podoba, ze i tak dalej sie spotykam:O tylko nie rozumiem dlaczego ta sytuacja sie nie rozwija w wiadomym kierunku:O P.S. mamy po 22 lata :O

Gość werwerewe
Może jest nieśmiały? :O Wyjdź z inicjatywą kobieto🖐️

Gość prawictwo pospolite191
Dziwne problemy ..

ale to co ja mam zrobić, żeby go ośmielić? :(

Gość kiskakiikk
zrób pierwszy krok, może poprostu potrzebuje wiedzieć że nie zostanie odtrącony, ja mojego obecnego po 3 randce pocałowałam w policzek- on do dzis uważa że wtedy chciałam go namietnie pocałować ale mi chodzilo tylko o to żeby mu dać znac ze mi sie podoba :)

Gość kiskakiikk
a tak wogole, liczysz te randki ??:O???

Gość julka19x
Trochę za młody, poszukaj kogoś 28 lat.jaki to jest wiadomy kierunek? Sexu ci brak?

Gość latawice sa wsrod NAS
moze w przeciwiensetwie do cb jest porzadny i nie idzie do lozka z nowo poznana osoba

ale mi nie chodzi o łóżko, chciałabym z nim być i tyle. całuję go w policzek na powitanie i pożegnanie, ale tylko tyle, potem mnie nawet nie dotknie. a wy nie liczycie randek? serio?

Gość 32322345uiy
moze masz obrzydliwe dlonie?

Gość sfegegsegase
to krypto-gej i potrzebuje zaslony dymnej w postaci dziewczyny

Gość kiskakiikk
ja licze :) ale tak do 4, maks 6 :)

Gość sfegegsegase
teraz może powiedzieć kumplom: "wcale nie jestem gejem, mam w końcu dziewczynę. dzis się umówiliśmy w kawiarni przy rynku, jak chcecie zobaczyć :D"

też zaczęłam się zastanawiać czy nie jest gejem! tak gdzieś na 10 randce.. Boże to byłoby straszne, ze zauroczyłam się w geju :(

i on zawsze przygotowuje sie do tej randki dłużej niż ja:O tzn. ze tak mu zalezy czy to typowo gejowskie zachowanie??

up

Gość Ritz
23 randki i nic? wow Cierpliwa jesteś zresztą on też jest zbyt święty. Do roboty dziewczyno! Dla nieśmiałego faceta, to katusza i najwyraźniej trudno mu zacząć, jeśli nie wie jak podejmować dalsze kroki i kiedy co zrobić. Nie oceniam go jako geja tylko jako zbyt ostrożnego i nie pewnego siebie faceta do kobiet. Wydaje mi się, że musisz wziąć sprawy w swoje ręce. Jeśli na nim Tobie bardzo zależy nie marnuj czasu i czas grać w otwarte karty i go posiąść. Widać jest ślepy i potrzebuje bardziej doniosłego sygnału od Ciebie by mieć pewność, że może liczyć na to, że będziesz wreszcie jego dziewczyną. Porozmawiaj z nim lub daj mu bardzo widoczny sygnał, który musi już na 100% dać mu do zrozumienia ze możecie wreszcie wspólnie działać. Jeśli będziesz pewna, że przyjął do wiadomości to wtedy on powinien się bardziej rozluźnić i otworzy przed Tobą a jeśli potem pójdzie dalej wszystko już tylko ok. to prawdopodobnie zostanie z Tobą i nie puści. Jeśli to nie zadziała to coś jest nie tak z nim i tyle. Pamiętaj! „złe miłego początki.

Sama nie wiem...może on nie ma jąder? Jak to sprawdzić?

tylko ja nie wiem jak go ośmielić :( próbowałam już wiele:( moze jakies rady?

Gość Ritz
Hahaha. Dobry tekst. Nie ma jąder. Coż... Jeśli jesteś pewna, że możesz z nim pozwolić sobie na więcej by wreszcie stał się ten niezwykły krok dalej, na to jest jedna recepta. Romantyczna kolacja we dwoje i zmysłowy sex. Wtedy przekonasz się czy ma jądra.

to co ja mam zrobic? jaką randke wymyslic? :(

Gość Ritz
Spoko luz. Lubię na takie tematy rozmawiać i mam wolny czas. Jest wiele technik ośmielania. Dotyk, ocieranie się, kontakt wzrokowy, mowa ciała - wszystko wyważone i w odpowiednich momentach. Dotyk ciała bardzo elektryzuje. Możesz coś ubrać, co bardzo podkreśla Twoje walory, bo facet jest wzrokowcem. Dobrze byłoby gdybyś się zobaczyła z nim nie na randce tylko przypadkiem i pociągająco wyglądała. Zobaczyłby Cię zupełnie z innego punktu widzenia. To bardzo działa. Po pewnym czasie każdy zdrowy facet wchodzi w grę. Sadząc po 23 randkach to wystarczający czas by przejść poziom wyżej i ustalić delikatnie pewne wasze fakty. Nie koniecznie od razu sex. Ale do tego dążyć. On musi udowodnić, że z każdym dniem chce być razem z Tobą a Ty musisz mieć na to dowody, że on tego właśnie chce tylko jakoś widać słabo to okazuje. Czas to rozwinąć. Rozmową możesz dostrzec czy widziałby romantyczną kolacje we dwoje, która może bardziej was zbliżyć do siebie a nawet rozpalić i bedzie początek czegoś więcej. Nie możesz go przekreślać póki nie wiesz, co zamierza, bo być może ma swój własny plan i myśli o Tobie w superlatywach oraz o waszej przyszłości. Może być tak, że to będzie wspaniały facet dla Ciebie, bo skoro nie jest taki szybki to znaczy że jest ostrożny i bardzo dojrzały i to że Cię szanuje. Trochę za długo to trwa i przeciąga jakby mu brakowało odwagi ale niczego nie można przesadzić od razu. Dlatego spróbuj delikatnie go nakierować i zobaczysz, że da mu to dużo myślenia i wtedy przekonasz się co w trawie piszczy. ;)

Gość antivir
" 17:35 [zgłoś do usunięcia] codzienniejemnadzieje też zaczęłam się zastanawiać czy nie jest gejem! tak gdzieś na 10 randce.. Boże to byłoby straszne, ze zauroczyłam się w geju 17:39 [zgłoś do usunięcia] codzienniejemnadzieje i on zawsze przygotowuje sie do tej randki dłużej niż ja tzn. ze tak mu zalezy czy to typowo gejowskie zachowanie??" a ja powiem tak chłop ma nosa do idiotek po prostu

Gość Ritz
Może facet ma nosa a może nie. 23 randki i czekać w nieskończoność to trochę świadczy o jego zaangażowaniu. Dopóki ona nie dowie się i nie weźmie sprawy w swoje ręce to może tak marnować czas z gościem w nieskończoność.

Gość Zakochana naiwniaczka
Nie wiesz co najlepiej osmiela ludzi? Spotkanie przy piwku lub winku. Czasem alkochod od onieśmiela najbardziej nieśmiałych. A później jak okaże się śmiały po alkocholu zda sobie sprawe, że 1 krok już zrobił i reszta powinna już pójść gładko. Lub może spotkanie u niego, gdzie powinien czuć się swobodnie, może to go otworzy bardziej. A ty wtedy powinnaś mu prawić jakieś komplementy, że jest fajny i nie spotkałaś jescze chłopaka, który tak szybko by ci się spodobał i zadaj pytanie i co teraz z tym zrobimy? żeby wiedział, że jeśli wykona 1 krok to go nie odtrącisz.

Gość nie czekam- porzucam
Czyli rozumiem, że seksu też jeszcze nie było? Chore. Ja z pocałunkiem czekam max do 2 randki a seks proponuje już po 3.

nie czekam porzucam, i co dużo dziewczyn zgodziło się na ex po 3 randce?.... Zaj**sty sposób na wyrwanie szmaty a nie poukładanej dziewczyny, chyba że przepadasz za pustakami :D

Gość nie czekam- porzucam
Zakochana naiwniaczka Już wolę -jak to ty określiłaś- "szmaty" i "pustaki" niż takie pruderyjne i seksofobiczne baby jak ty co uważają, że seks to coś złego i jeśli im bardziej mają ochotę na seks tym mocniej zaciskają nogi i duszą to w sobie. Sto razy bardziej szanuję i ubóstwiam kobiety, z którymi mogę przeżyć coś wyjątkowego i szalonego niż takie jak ty, z którymi co najwyżej mogę pogadać o pogodzie 🖐️ Pozdro

haha.... skąd wiesz jaka jestem... Po prostu sex na 3 randce nie wchodzi w gre dla szanującej się dziewczyny, która chce związku a nie tylko sexu. Więc musi najpierw pomysleć nad tym czy facet jest porządny i zdeklarowany na normalny związek, czy tylko chce sexu by potem iść do kolejnej "szmaty"... o to mi chodzi. I z normalną dziewczyną w związku również można przeżyć coś wspaniałego... Ale widzę własnie, że ty jesteś tym typem faceta, który skacze z kwiatka na kwiatek i szuka sobie takich pustaków. Skoro ci to wystarcza twoja sprwa :) A może chcesz związku z takimi dziewczynami? To się zawiedziesz, bo to własnie one porzucają faceta jak im się znudzi a nie odwrotnie.