Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 75 C

Hiszpan z malym biustem

Polecane posty

Gość ona 75 C

Powszechnie wiadomo, ze duze piersi, powyzej D, sa stworzone, by wlozyc miedzy nie i... wiadomo :-) A co z mniejszymi piersiami? Przeciez tez im cos sie nalezy od zycia :-) Co o tym sadzicie? Zapraszam do dyskusji Panie z mniejszym biustem i Panow, ktorzy lubia Hiszpana :-)

Ja mam C. ale nie zastanawialam sie nad tym . Moze dlatego ze maz nigdy nie probowal .

Gość ona 75 C
A teraz, gdy podsunelam ten temat, co myslisz? :-) Panowie, wypowiedzcie sie, prosze! Doswiadczenia mile widziane :-)

Gość GrremliNN.
Dlaczego powyżej D? Wszystko zależy od kształtu.

Porozmawiam z mezem , moze sprobujemy . Moze byc fajnie bo lubie masarz piersi

Gość Szemrana Suzana
Ja próbowałam raz, mój facet był wniebowzięty. Nie raz mi mówił, że chciałby powtórzyć ale jakoś nie było okazji. Ja mam spory biust D, jednakże obawiałam się że jego kształt może się w tym przypadku nie sprawdzić. Moje piersi wyglądają jak sylikony, są bardzo sterczące, pełne i jędrne. Mimo, że chłopakowi się bardzo podobało mnie się wydaje, że przy takich zabawach bardzo się sprawdzą piersi mniej jędrne, nawet trochę obwisłe a wcale nie muszą być takie duże, wystarczy B.

Gość ona 75 C
Suzana Jesli masz taki biust, to ja sie nie dziwie, ze facet szalal... Tez bym chciala taki :-D A w jakiej pozycji to bylo? Moze to tylko kolejny stereotyp, ze do Hiszpana potrzebne sa duze piersi. Ja kiedys probowalam w pozycji: ja leze, a facet na mnie. Bylo... cudownie? Bardzo!

Gość fghjn
Haha, rozśmieszył mnie tytuł tego tematu. ;)