Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseldonimka

Ruchy dziecka w 17 tygodniu?????

Polecane posty

Gość pseldonimka

Hej jestem w 17 tygodniu ciazy to nasze drugie dziecko:) nie wiem czy mi sie wydaje lub czy moze to cos innego ale od kolo tygodnia czuje ruchy malenstwa czy to mozliwe tak szybko???????? czuje tak jak by kopniecia tylko bardzooo lekkie czuje to tylko wieczorem gdy ukladam sie do snu i trzymam reke na brzuszku :) prosze napiszcie czy to mozliwe ze czuje juz malenstwo?

w pierwszej ciazy czulam ruchy w 16 tygodniu a teraz w drugiej ciazy w 13. i prosze nie pisac ze to nie mozliwe bo na wizycie w 13 tygodniu zapytalam lekarza czy to mozliwe i po zrobieniu usg i pokazaniu mu miejsca w ktorym czuje ruchy powiedzial ze to juz na pewno ruchy dziecka

Gość fantastycznie. naprawdę.
Ja jestem w 13 i też dałabym sobie rękę uciąć, że to ruchy. Ale moja gin powiedziała, że w 17 to najwcześniej (2 ciąża).

Gość pseldonimka
ja nie pamietam jak to bylo w pierwszej ciazy ale teraz czuje to tak od tygodnia czyli od 16tc :) w dzien tego nie czuje tylko jak wieczorkiem leze jest cicho i spokojnie wtedy czuje jak cos tam kopie ale to takie mini mini kopniaczki :)

Gość pseldonimka
i co wieczor jak sie klade to na boczek i klade reke na brzuchu i to czuje :):):) to takie cudowne uczucie:)

Gość mama_niewyspana
możliwe, ja czułam w 16tyg. Sporo zależy od ułożenia łożyska

Gość fantastycznie. naprawdę.
up

Gość w 13 tygodniu _
czyli 11 od zaplodnienia dziecko jest malusienkie, macica mala, zakrywaja ja jelita.,Jak mozna czuc kopniaczki ? Lekarz jakis osiol chyba albo na odczepnego powiedzial\ jestem w 18 tyg 2 ciazy i czuje od tyg ruchy.W pierwszej ciazy od 20

Gość też czułam
ruchy dziecka od 16. tyg

Gość nie widzę postów
:o

lekarz jest bardzo dobry i teraz jestem w 18 tygodnu i 4 dni i juz widac kopniaczki a nie tylko czuc i to od 2 tygodni tak jest. a ruchy od 13 tygodnia byly co raz silniejsze.

Gość możliwe ja w pierwszej
poczułam ruchy na przełomie 16/17 tc. W 18 to czuł już mój mąż trzymając rękę na brzuchu.