Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31-latekwak

Czy nastoaltka może pokochać faceta po 30?

Polecane posty

Oczywiście, ze może. Taki doświadczony ogier będzie ją dobrze popychał, a to najważniejsze.

Gość ja tak mam, dokladnie tak
Z perspektywy dziewczyny, ktora byla w zwiazku z w wieku 15 lat o 12 lat starszym uwazam, ze dla dziewczyn w tym wieku najlepszymi kandydatami sa jej rowiesnicy, dopiero ok 20 r.z mozna ew. probowac ze starszymi facetami, jest juz inne myslenie i inne oczekiwania. Zwiazek z tak mloda dziewczyna jest jak najbardziej na plus dla faceta, dluzej mlody, ale dla niedojrzalej emocjonalnie dziewczynki bo to jeszcze dziecko to za duzo skok, zderzenie sie oczekiwan dosyc drastycznych czasami. Gdybym miala znow 15 lat i wiedziala co wiem teraz to napewno nie zwiazalabym sie z tak starszym chlopakiem.

Gość Bąbąkboooąk
A jakich oczekiwań u ciebie nie spełnił związek z dużo starszym facetem?

Gość ja tak mam, dokladnie tak
Nie kochalam go, wydawalo mi sie ze kocham, z dnia na dzien przestalam chciec byc z nim. Poza tym, powod dosyc banalny a jednak dla faceta w tym wieku wazny, balam sie sypiania z nim. W skrocie nie uprawialam z nim seksu, mimo ze cierpiliwie czekal prawie rok, czekal i jednoczesnie dopominal sie o to. Ponad to, 15 lat a 27 jak sie jest blizej 30 stki mysli sie o powaznym zwiazku, powaznym zyciu, chce sie czegos stalego? A czego moze chciec licealistka? Napewno nie stabilnosci, zamkniecia w jednym miejscu przy jednym czlowieku.