Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weselniczka 21.09.2013

Goś zza granicy

Polecane posty

Gość chyba w snach
Jw

Gość Szczesciara:)
bede miala takich. Nie oplacam ich przylotu to ich wola czy chca przyleciec czy tez nie. Znajoma robila tak samo a przyjechalo ich wiecej niz planowano :)

Gość r444545
myślę, że to przesada opłacać im przelot. Owszem, jakiś nocleg tak, ale nie przelot.

Gość jejuuuuuuuuuuuuuu
niedlugo bedziecie pytac, czy oplacac gosciom ubior na wesele, kosmetyczke i fryzjera :o. Bo to tez dla goscia wydatek.

a dlaczego miałoby się opłacać im przelot? Gościom z Polski też oddajesz za paliwo, czy organizujesz transport?

Też pomyślałam o tym, że skoro nie płacę za dojazd w obrębie Warszawy to za przeloty też nie powinnam. A pytanie wyniknęło stąd, że kiedyś była tu na forum dyskusja (chyba coś o pokrywaniu kosztów noclegu) i parę osób napisało, że opłąca też przeloty. lżyło mi, że to nie jest wymagane.

Ja w ogole nie zgadzam sie z opinia,ze gosciom trzeba oplacic nocleg I nigdy tego nie oczekiwalam od pary mlodej, maja wystarczajaco duzo wydatkow..

Gość pppychaczka
takim goścom przyjezdnym to trzeba opłacić bilet,opłacić hotel i jeszcze dac prezent za to że przyjechali,no nie jaja sobie robicie ,jak gość z zagranicy to trzeba mu wszystko opłacić a jak z polski z daleka to niech sobie opłaca sam ,transport to niech gośc załątwia sobie sam hotel to można zaproponować ale niech gość sam se opłąci i tyle