Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczynaaaaa

Dobrze zrobilam?

Polecane posty

Gość Dziewczynaaaaa

Sprawa wyglądaa tak: jestem z chlopakiem dwa lata lecz przed chodzeniem z nim nie zaznałam zycia,imprez itp. I teraz jak mam 18 lat i chce pojechać gdzies na imprezę to on mowi ze nie zamierza nigdzie jezdzic bo nie ma ochoty.tyle ze ja jeszcze nigdy nie bylam na żadnej imprezie i on doskonale o tym wie lecz wraz nigdzie nie chce pojechac ze mna a sama tez nie moge pojechac...warto z nim byc?naprawde bardzo bym chciala choć raz sie z nim zabawić na imprezie i spedzic fajnie czas ale zawsze w domu siedzimy bo on tak chce...czy warto bys w tym zwiazku?nie chce by to wygladalo ze przez imprezy go zostawiam ale poprostu tez mam prawo do zabawy itp. Co o tym sądzicie?

Gość Dziewczynaaaaa
Ktos Pomoze?

Gość ByłamNawetZaręczona
Uciekaj. Wiesz, ja zostawiłam wszystko dla wydawało mi się miłości. I się rozstaliśmy. Zostałam na lodzie - bez kumpli, znajomości... Bo wszystko się działo w "naszym gniazdku"- wszędzie razem i tylko we dwoje.

Gość Dziewczynaaaaa
Dzieki za odpowiedzi:)no ja go bardzo kocham i ciezko mi wszystko przekreślić...ale chyba lepiej jak go zostawię niz bym kiedys miala do niego zal ze zmarnowałam cala swoja młodość...nom zgadzam sie z tym ze jak facet zostawi w takiej sytuacjii jak sie nie ma znajomych ani nikogo to jest ciezko

Gość Dziewczynaaaaa
Do bylamnawetzaręczona co sie stalo ze sie rozstaliście?

Gość ula której ukradli nick
mellygion co ma jedno do drugiego ??

Gość Dziewczynaaaaa
Zreszto ja nie oczekuje ze co sobote gdzies jezdzic bedziemy dwa albo raz w miesiacu wystarczy...mysle ze w kazdym zwiazku powinno byc troche tej rozrywki i zabawy

Gość Dziewczynaaaaa
Chodzilo pewnie o to ze będąc z kims nie powinno sie zapominać o swoich potrzebach z czym zgadzam sie w 100%

Gość ByłamNawetZaręczona
Wiesz, tak jakoś - wyszło chyba niedopasowanie po 3 latach. Cóż. Poświęcałam wszystko, żeby gotować obiadki itp itd. A on tego nie doceniał. Rozstaliśmy się - zaczęłam znów bawić się ze znajomymi ze studiów (zaręczona byłam przez 1,2 i 3 rok) - tak dziwnie - nie wszystkie żarty np. rozumiałam, bo przez tyle lat ludzie się zdążyli zgrać. Ale nadrobiłam :) I się cieszę :) Nie zapominaj o sobie. Albo idź z koleżankami na jakąś imprezę. Albo zorganizuj coś :) Przecież nie chcesz go zdradzić. A gdyby się nie zgadzał to uciekaj. Nie chcesz być z egoistą, który o Ciebie nie dba, tylko o swoje widzimisię .

Gość Dziewczynaaaaa
Prosze:)poprostu rozumiem o co ci chodzi,a tak po za tym to nadal niewiem...ciężka sprawa...bo ja bym z nim chciala sie bawic gdyż zabawa bez niego traci swoj urok ale jak on nic nie chce to juz sama niewiem

Gość ula której ukradli nick
co nie zmienia faktu że słowo ignorancja ma zgoła inne znaczenie

mellygion, debilko, nie używaj słów, których nie rozumiesz! ty nie jesteś troszkę ignorantką, tylko kompletnie! ręce opadają, dzisiaj jakieś wyjątkowe natężenie głupoty jest na tym forum.

Gość Dziewczynaaaaa
Oj dobra nie klocimy sie tutaj o takie błachostki:-P

Gość Dziewczynaaaaa
Mniejsza o słownictwo ja wiem o co jej chodzilo i jest ok poprostu zle to moze ujęła w słowa każdemu moze sie zdarzyć:-P

yyy.... jak można źle ująć w słowa jedno słowo? po prostu nie zna jego znaczenia. wiadomo, o co chodzi, ale jak sie takiemu IGNORANTOWI nie zwroci uwagi, to bedzie to rozsiewal dalej.

W każdym razie dzięki :) Poznałem znaczenie kolejnego słowa! To będzie, policzmy już ze dwanaście. Jeszcze kilkaset lat ciężkiej pracy i będę mógł posługiwać się widelcem bez obawy że wydłubię sobie lub komuś oko :D

Gość sillyrabbit
jak nie wyszalejesz się w porę to może się zdarzyć,ze będziesz odbijać to sobie później. Nikt Ci nie powie co masz zrobić. Postąpisz tak jak uważasz. Czasem imprezowanie wychodzi na dobre.. będąc na studiach można poczynić kontakty przydające się w późniejszym życiu :)

Gość Dziewczynaaaaa
Nom tez tak mysle ze pozniej bym to robila...najlepiej to teraz tylko ze on nie chce.on juz sie wyszalał to stwierdził ze ja nie musze...a jak cos mi nie pasuje to Zebym innego sobie znalazła..ech ciężkie to wszystko