Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orange_oszukuje

ORANGE BLOKUJE KARTY

Polecane posty

Gość Orange_oszukuje

Moi drodzy, jeśli was to też spotkało musimy się zgrać! Mam dopiero 4 osoby jednak skala jest ogromna. Kupując starter orange na karte i włączając pakiet 1000minut czy 60 czy 120 bez znaczenia jednak dzwoniąc z 30-50 razy w jednym dniu kolejnego dnia mam zablokowany numer z informacją że złamałem regulamin wykorzystując numer w celach telemarketingowych. Dzwonie o prace, do znajomych, po klientach - numer zablokowany pieniedzy nie odzyskam. Jeśli wam się tak stało piszcie!!! Dorwiemy im się do dupy!!

Gość on28w
To złodzieje, przenieś się do play

Gość Robert Konieczny
mialem ten sam problem uwazam ze to oszustwo i kradziez pieniedzy ciekawe skad wiedza do czego wykorzystuje karte PODSLUCHUJA JAK NIC jestem jak najbardziej za pozwem zbiorowym pozdrawiam

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
szkoda ze nie wiecie jak robia ludzi w balona na abonament, ja po roku uzerania z nimi przeniosłam sie do playa, roznica ogromna, orange sami sie pogrążaja i wkrotce splajtuja

Gość Gienek Łaska
Plus robił jeszcze fajniej w ofercie "No limit". Niby "No limit" (gadanie ze wszystkimi bez limitu) a po wygadaniu 14 godzin blokowali kartę i twierdzili, że abonent generował "sztuczny ruch" :P

Gość tripman
A mnie zablokowali kartę po 7 godzinach rozmowy, choć mam usługę "Numer bez Limitu w Orange na kartę" he bez limitu tj. tylko 7 godzin??? Piszcie kto chciałby złożyć pozew sądowy. Domyślam się, że takich oszukanych jak ja jest znacznie więcej.