Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edsdfddfdf

intymne, ale ważne pytanie

Polecane posty

Gość edsdfddfdf

Cześć dziewczyny mam do Was takie pytanie, czy między okresem, występuje u Was śluz? Ja prawie codziennie mam jakieś upławy, różne barwy i najczęściej o nieprzyjemnym zapachu, a najgorsze jest to, że brudzą bieliznę i ją odbarwiają. To jest normalne, czym to może być spowodowane?

Gość zxas
zapisz się do ginekologa na kontrolę.

Gość edsdfddfdf
Ja jakieś tam problemy ginekologiczne mam, ale nie jest to poważne. Ale najgorszy też jest problem z tą bielizną :| oczywiście stosuję wkładki, ale o sam fakt chodzi

Gość bambuko.
Ciemna kobieto & dziewczyno, wal do lekarza, bo na 100% masz jakąś infekcję!!! Co to za infekcja, to zrób prywatnie wymaz z pochwy na posiew i antybiogram. Z antybiogramem idź do lekarza po adekwatny antybiotyk. Tu na forum nie znajdziesz lekarstwa!!!!!

Gość edsdfddfdf
ale to ja mam tak prawie od zawsze, ciągle jakieś upławy, i różny zapach konsystncję itd mają A wy nie macie sytuacji, że bielizna Wam się odbarwia?

Gość do edsdfddfdf
w twoim organiźmie toczy się jakaś choroba, którą może rozpoznać i usunąć właściwymi lekami tylko lekarz. Jak będziesz zwlekać, to narząd rodny może zezłoślwieć częstując Cię rakiem. Zatem koniecznie idź do ginekologa lub do LPK a on skieuje tam gdzie trzeba: laboratorium na posiew i antybiogram, ginekolog.

Gość do edsdfddfdf
poza tym, pewnie zechcesz niebawem iść do łóżka na seks z kochanym mężczyzną. Jak wywęszy smród z waginy, to ucieknie, a ty spalisz się ze wstydu.🖐️