Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi o tej porze

przerwa w zwiazku

Polecane posty

stwierdzil ze nie jest gotowy na zwiazek, ze lepiej bedzie jak odpoczniemy od siebie i pozniej moze bedzie lepiej. ...tak mi powiedzial, dupek.. zostawil z nadzieja zamiast zaknczyc te szopke:(

zeby to takie proste bylo.... nie zaufam, bo ograniczone zaufanie mam. odkad si erozstalam 2 lata temu z chlopakiem z ktorym bylam prawie 5 lat trafiam na debili. kazdy jakis taki niedojrzaly, taki ktory nei wie czego chce...

Gość mam to samo;;;
powiem ci, że odkąd rozstałam się z ostatnim chłopakiem rok temu to od tamtej pory trafiam na coraz gorszych facetow i nie wiem szczerze z czego to wynika...masakra

Gość kkk_90
No cóż, nie pozostaje nic innego jak szukać dalej. Możliwe że jeszcze w świecie istnieja faceci którzy jak mowią ze potrzebuja przerwy to znaczy to tylko tyle co mowia a nie zadna na boku, znudzenie badz niedojrzalość. No ale nie znam faceta wiec nie wiem i niestety więcej jest tych gorszych przypadkow.Ja bym sie nie łudziła, a jak chcialby wrocic to musialby sie bardzo postarac i zasluzyc.

mam wrazenie zee wlasnei w dzisiejszym swiecie sa sami tacy niezdecydowani faceci. jak juz jakis sei konkretny znajdzie to naprawde graniczy z cudem. a nadzieja jest.. zawsze nadzieja jest.

Gość kkk_90
moze faceci cofaja sie w rozwoju coraz bardziej;p to by wyjasnialo czemu zachowuja sie tak beznadziejnie jak rozkapryszone dzieciuchy ;]

Gość kkk_90
No tak tylko zastanów się czy on zasluguje zebys na niego czekala..

wlasnie sie zastanawiam coraz baerdziej nad tym czy warto. wprawdzie dzs mi to dopiero powiedzial . przyznam ze bylam w szoku bo jeszcze nie tak dawno mowil ze mnie kocha i ze nie chcialby stracic takiej dziewczyny jak ja bo nie warto takiej stracic. chyba ze poprostu chcial czarowac zebym mu si eoddala tu i teraz.

Gość kkk_90
Czyli nie warto, bo ktos kto zna wartosc słowa kocham cię nie zrywa w najbliższym czasie. A takie gadanie tylko po to zeby gadać to czarowanie. Szkoda czasu marnować to drań, jeśli wróci to tylko na numerek bo bedzie coś chciał albo jak któraś kopnie go w dupe a on będzie chciał się gdzieś podziać przez chwile. Niestety to realia..

najlepsze jest to ze ja ju zto pzrechodzilam kiedys z innym facetem. tez chcial przerwy w zwiazku. czekalam jak glupia rok, pozniej wrocilismy do siebie. wtedy dostalam kubel zimnej wody na glowe i po roku sie rozstalismy. no tak, facet majac 29 lat na karku i moi takie rzeczy to dupek

Gość kkk_90
To tym bardziej powinnaś wiedzieć o co chodzi ;) skoro tak powiedzial to uciekaj jak najdalej i nie pakuj sie w problemy. Też raz byłam z kimś takim i nauczyłam się kogo omijać z daleka:)

bede sie miala na bacznosci