Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aśka19 *

Czym lubi bawić się 3 letni chłopiec ?

Polecane posty

Gość Aśka19 *

Drobie mamy pomóżcie:-) Czym lubią bawić się Wasi 3letni synowie ? Pytam,bo chcę kupić coś na urodziny (syn kuzynki) planuję wydać ok 100 zł. Chciałabym kupić coś fajnego ;)

Gość fujhffj
Moj uwielbia aura, pociagi I samoloty

Gość na poważnie piszę
Mój w tym wieku uwielbiał bawić się swoim ptaszkiem... akurat go odpieluchowaliśmy i dokonał dziejowego odkrycia :D na szczęście po 2 tygodniach fascynacja minęła i wrócił do zabawek-ukochany garaż Tonka i samochody.

Gość zonaKraka
Trochę jak pytanie "w co lubi się ubierać trzydziestoletnia kobieta"- zależy od dziecka... Wiem że kuzyn mojego lubił w tym wieku farby, ogólnie prace plastyczne, stolarskie, lego aż do znudzenia, rowerek biegowy...

Gość Aśka19 *
Może to trochę głupie pytanie ale liczę na to,że któraś z mam doradzi mi jakiś fajny prezent. Kuzynkę pytałam już kilka razy ale ona cały czas mnie zbywa,że mały wszystko ma i nic nie muszę kupować ;-)

Gość rem50
cokolwiek nie kupisz trzyletniemu dziecku - jesli pokazesz my w jaki sposób sie tym bawic aby miec frajde jest szansa ze polubi te zabawe na hooy mu trzysetny samochodzik? stopka: lekarze stopniują ból w nastepujący sposób 1. mały ból 2. sredni ból 3. nadepniecie bosa stopa na klocek lego

Gość hjkjakaka
zafunduj mu jakis wypad np.do zoo,na basen,zabawek wiekszosc dzieci ma full i wszystko na ogol jest na 5 min.

Gość hjkjakaka
a mama cie zbywa bo pewnie ma sama dosc zabawek,z ktorymi nie wie co zrobic bo i tak leza i miejsce zajmuja