Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daaaśko

Dziewczyny słuchające hip hopu/rapu są wulgarne i puszczalskie. Why?

Polecane posty

Gość daaaśko

Kto mi powie? Rządzą, są agresywne, prostackie. Z kolei te od disco polo to proste dziunie chcące szybko wyjsc za mąz. Te od techno/trance/house zazwyczaj są lewicowe podobnie jak faceci. Nie kazda oczywiscie ale cos takiego zauwazylem.

Gość a te
od metalu?

Gość daaaśko
takiej jeszcze nie poznałem. Metalówy, punkówy są zamknietą spolecznoscią , trzeba lubic podobną muzyke :

Gość ula której ukradli nick
a te od poezji śpiewanej i progresywnego rocka ?

Gość autorze coś w tym jest
prawdy :D

Gość jmkmwmwpg
te od rapu to przeciez plebs z blokowisk :O

Gość ula której ukradli nick
eee nie dowiem się kim jestem :( dobranoc wróżbito daśko

Gość lidjsdfa134
Ja słucham rapu od 4 roku życia teraz mam 17 lat i co jestem dziewicą i całowałam się dwa razy w życiu :P:P Ta muzyka mnie wychowała nie mowie o takich raperach jak peja czy firma jp bo to jest dla mnie zwykły plebs xd Ja słucham grammatika czy eldo czy też molesty ewenement ... Jestem z tego dumna xd Z tych nowszych to fabuła , vnm i wilu wielu innych ... Wychowałam się na warszafskim deszczu , ziperii , zip składzie i guralu ... XD Mieszkam w blokowisku ale dobrze się uczę a w przyszłosci chce zostac prokuratorem ...!!!

Gość jmkmwmwpg
to uciekaj z kafeterii 17latko:P tu są prawie same kury domowe z bachorami na karku, stare panny, stare baby i niedorobione paniusie po zawodowce aspirujace do miana klasy wyzszej, czekajace na księcia:D

No ja mam prawie 29 lat i jestem prawiczkiem.:classic_cool: A słuchałem sporo rapu. Niektóre kawałki to piętnują puszczalstwo.

Gość skarpetkaWkoziolki
muzyka nie musi rzutować na charakter, czy wygląd. słucham metalu, ale nie widać po mnie tego ani trochę prócz tego, że preferuje nieco ciemny ubiór, ale lubię też kolorowe rzeczy. nie jestem osoba zaniedbana z tanim winem w rękach. z takim stereotypem też się spotkałam :)