Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambuko.

Krew podczas owulacji?

Polecane posty

Gość bambuko.

Od około 2 lat zaczęło się tak dziać, że mniej więcej w połowie cyklu, zaczynał mnie boleć lewy jajnik i występowało lekkie krwawienie (nitki krwi w śluzu), jednak sytuacja ta nie wystepuje co miesiąc, czytałam, że może to oznaczać torbiel na jajniku. Z tym, że poza tymi krwawymi owulacjami nie mam problemów, cykle są dosyć regularne, czasem co do dnia, podczas okresu nie mam mocnych bóli, nie muszę brać tabletek, ale wciąż są wątpliwości czy aby na pewno wszystko jest ok, np. dzisiaj jest 20 dzień cyklu i miałam ból podbrzusza i takie samo krwawienie jak podczas owulacji, tylko nie wiem czy to jest możliwe by wystąpiła tak późno, ale cykle mam dosyć długie bo 31 dniowe.

Gość bambuko.
up

Gość adaśśśśśśśśś
zajdź w ciążę, urodź dziecko, to wszystko się ureguluje

Gość bambuko.
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę czterdziestą wiosnę i pod staniczkiem jeszcze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.

Gość bambuko.
Przecież mam cykle regularne więc co innego ma się regulować?