Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirkoplotika

8 marca samotnie???

Polecane posty

Gość mirkoplotika

hey mam takie zapytanie co myslicie o takiej sytuacji mąż włąśnie mi zapowiedział ze wychodzi na dzień kobiet z koleżankami i kolegami z pracy , a ja mu na to ze ja nie mam z kim isc bo koleżanki nie chcą wyjść i sama będe w domu siedziała z dzieckiem i wolałabym aby został ze mną w domu bo to jakoś tak dziwnie a ona mi mówi ze to normalne co sadzicie o takiej sytuacji ???

Gość prosze o odpowiedz29
powiem tak-to nie jest normalne,niech zabierze Cie ze soba,.. wrr co za typ kolejny sie znalazl.I powiem jeszcze-miej go na oku,bo to wyglada tak jakby chcial ten dziec swietowac z ktoras z kolezanek z pracy,nie z Toba! albo zrob tak-oddac dziecko babci i tez gdzies wyjdz w tym dniu,tylko nie wracaj wczesniej od niego :)

Gość KLASYKA NA TOOOPIE
nie, to chyba nie jest normalne... Idzie na dzień kobiet z koleżankami z pracy, a żona to nie kobieta?? Ale serio, nie slyszałam jeszcze o takiej sytuacji :D

nie,to nie jest normalne. mi byłoby po prostu, po ludzku smutno. No, ale może zrobi Ci niespodziankę...albo pójdzie tak symbolicznie. Mój były zostawił mnie kiedyś sama na sylwestra i pojechał do brata. ja nie mogłam dostać wolnego z pracy. spędziliśmy święta i sylwestra osobno i to mi otworzyło oczy. dziś gość jest wspomnieniem. zrozumiałam, że się dla niego nie liczyłam. (ta + inne sytuacje.)

Gość mirkoplotika
a on mi wmawia ze to normalne przecież i mówi ze ja mam wyjsć i tez sie bawić ok wyszłabym ale co sama jak na złosc żadna nie ma z kim dziecka zostawić albo gdzies spędzaj to świeto z mężami kurcze po 11 latach bycia ze sobą nie sądziłam ze tak mnie może potraktować aaaa chyba coś jest nie tak albo już sie mu znudziło bycie ze mną i znalazł sobie kogoś

Gość killlo
kurcze mi by było bardzo przykro :( mój mąż chyba by mi tego nie zrobił zawsze kupuje kwiaty i spędzamy takie imprezy raczej razem chyba ze ma pracę to wtedy czekam az skończy i nadrabiamy w nocy ;P dziwne dziwne obserwuj albo zlej go i nich spada

walentynki przed kompem 8 marca przed kompem rocznica slubu przed kompem w jakąś gierkę siedzi w chałupie nie chla to w sumie nie mam na co narzekać

Gość jA PIERDZIU!!!!
Jak naprawdę pójdzie to nie odezwałabym się do niego!!! Ja na szczęście nie mam takiego problemu bo mój to nielubi takich wyjść. Jeden jedyny raz pojechał na kręgle bo w pracy robili wyjazd firmowy.Ale szczerze to nie potrzebuję go w dniu kobiet bo robimy z moimi babkami babski wieczór taki 2w1 bo mam też urodziny :)

Gość szkajcii
kkk

Gość yitft6yfygf6r5ty
upcia

Gość Bogna:):):)
pierwszy raz słysze o czyms takim, że faceci spędzaja dzien kobiet z kolezankami z pracy. A te kolezanki co zrobia z mężami? dziwne to trochę. Ja bym mu sie odwdzięczyła rpzy najbliższej okazji.

Gość a ja tam ja lubię
o ludzie... 8marca wielkie halo:D albo walentynki:D dzien jak codzień, moj maz idzie na kregle z kumlpami i jakos nie mam z tym problemu

Gość iiiikkkkkooo
halo nei halo ale zona sama w domu w teń dzień a mąż tańczy ja bym tak nie chciała

Gość czekam na paczkę
gdzie tańczy jak post jest:D

Gość iiiikkkkkooo
jakiś inny dzień np sobota 9 marca to co innego niech idzie ale jak oboje uważaja to za świato to powinni razemm świetować a nie osobno no chyba ze mąż nie uważa ten dzień za jakiś ważny to już inna broszka ale i tak współczuje faceci to świnie

Gość czekam na paczkę
jak moj mąż gdzies wychodzi to robie babskie spotkania i jest ok. zawsze w pt spotyka sie z kolegami wiec w ten pt tez, da mi pewnie kwiatka i styka:Dnie bedziemy tego chyba celebrować:D

Gość owka
ja pamiętam dzień kobiet z dzieciństwa ojciec wracał nad ranem z połamanym gożdzikiem i rajstopami matka płakała a on tłumaczył ze przecież dzień kobiet był i musiał świętować z koleżankami z pracy a matka to nei kobieta była to żona bosz strasznie to przezywałam jako dziecko, nastolatka ....

Gość mirkoplotika
tez bym zrobiła babskie czy gdzieś wyszła ale własnie o to chodzi ze nie mam z kim moje koleżanki sa albo umówione z facetami albo nei maja z kim dzieci zostawić wszystkie daleko wrrrr ja też mam takie wspomnienia z dzieciństwa ten polamany gożdżdzik i rajstopy hahahhahahah matka płacząca kurcze chyba to mnie tak przeraziło :S

Gość tytytyb
a mi się wydaje, że Twój mąż chce ten dzień spędzić z jakąś bliską mu koleżanką :O ja bym się nie zgodziła, śmierdzi mi romansem.. pierwsze słyszę, żeby koledzy i koleżanki z pracy spędzali razem dzień kobiet.

Gość mirkoplotika
wiec macie racje ze to nie jest normala sytuacja ale moja teściowa jak ja dziś zapytałam czy uważa ze powinien wyjsć sam powiedziała ze tak oczywiście a czemu nie !!! poczułam sie jak wariatka

Gość jjhgf
ja też będę sama, bo mąż wróci dopiero w sobotę...:(

Gość myslałam że przesadzasz
Bo jesteś samotna abo twoj mąż musi gdzieś wyjechac, ale to że dzień kobiet obchodzi z koleżankam ia anie z zoną to CHORE

Gość same barany*
w poprzedni dzień kobiet nie dostałam złamanego kwiatka ale za to opowiedział mi jak to pouczał innych czy aby nie zapomnieli o kwiatach dla swoich żon

Gość mirkoplotika
prawda ze to smutne ???? kurcze już zaczęłam mieć wątpliwości czy rzeczywiście racjonalnie myślę bo jeszcze teściowa tak potwierdziła go w tym ze on ma racje ze to nic strasznego nie wiem dlaczego go poparła zawsze myslałam ze jest za mną tym bardziej ze skarżyłam sie jej ostatnio , że miał 2 wyjścia w samym lutym i wracał w nocy do domu nie odbierał tel i nie odpisywał na sms a ja głupia siedzę w domu i ryczę ale tak sobie to przemyślałam i postanowiłam ze jak wyjdzie to sie wyprowadzam powiedziałam mu to wczoraj wieczorem powiedział ze to nie fair i ze jak tak stawiam sprawę to on nie pójdzie że nas kocha i takie tam pierdoły ale coś mi sie nie chce wierzyć ze tak odpuścił zobaczymy ja sie zawzięłam pozdrowionka dziewczyny

Gość mirkoplotika
kurcze życie z facetem jest ciężkie mieliśmy zdecydować sie na 2 dziecko ale zachowanie z jaki sie spotykam ostatnio ze strony mojego małżonka bardzo mnie nie pokoi i zastanawia o co tu chodzi ??? może ma kogoś ??? kurcze co mam teraz sledzić go ??? powiedziałam ze jeżeli ma kogoś to niech sie wyprowadzi i uklada sobie zycie twierdzi ze nie .... ale tyle sie naczytałam nasłuchałam do okoła same rozwody zdrady :(

Gość mirkoplotika
a ten jeden kwiatek i wspólny wieczór przed telewizorem z miską popcornu jakby mi wystarczył ..... :(