Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shelovesdoctor

nie lubię dzieci,nie chcę ich mieć

Polecane posty

Gość shelovesdoctor

nie lubię dzieci,nawet nie chcę ich mieć,jakoś nigdy nie potrafiłam ich polubić.mam dość słuchania o nich:_/ Nie wiem co ludzie widzą w nich wspaniałego. Znalazłam sobie normalnego faceta , który nie chce mieć dzieci a ich nie lubi.Musiałam zmienić towarzystwo bo ciągle wspominali o dzieciach.No muszę powiedzieć że jego ojciec mimo swojego wieku nie gada o wnukach,powiedział że nie chcę zostać dziadkiem((na szczęście Obecnie spotykam się ze bezdzietnymi znajomymi. Unikam dzieci jak ognia,nawet nie chcę się z nimi bawić.

Gość fgrgrgg
i co z tego? Podzielam twoje zdanie, ale po co zakladac o tym post?

Gość marokosmos
nie pisz, że znalazłaś normalnego faceta, bo nie chce mieć dzieci. To nie facet, tylko dziecko.Dzieci nie chcą mieć dzieci, rozumiem to.

Gość ja też nie chcę
też nie chcę i nigdy nie chciałam mieć dzieci a jestem po 30 tce i obecie jestem szczęśliwa .,.. Tobie też życzę szczęścia a fakt że nie chcesz dzieci to Twoja sprawa i Twój wybór . Nie trzeba sie z tego nikomu tłumaczyć bo niczego nie jesteś nikomu winna .....tłumaczenia też nie .....:)

Gość marokosmos
to ciąg dalszy tematów zakładanych po to, zeby małolatom wybijać z głowy rodzinę i posiadanie dzieci. chodzi o wychowanie tępego, konsumpcyjnego społeczeństwa, które sobie albo spokojnie konsumpcyjnie wymrze, albo zostanie zastapione przez żółtych, którzy chetnie zajmą ich miejsce.

Gość marokosmos
ja mam dzieci, coś po sobie pozostawię, krew z mojej krwi, nazwisko które nie zaginie, jak u innych cieniasów, po których śladu nie będzie.

Gość Ja bym chciał mieć dzieci
ale dziś nie wiele kobiet nadaje się do poważnego związku. Nawet nie ma w czym zabardzo wybierać.

Gość marokosmos
i słusznie, może doczekasz i za 10 lat, napewno nie warto wpaść z byle kim :) życie pisze takie scenariusze, że najlepsi wymiękaja :) nie warto mieć dzieci z byle kim i z tym sie zgadzam :)

Gość Zuzanna Amelia "
Nikt nie musi lubic/miec dzieci. Wiec w czym problem?

Gość zołzencja
jesli dziecko to tylko z miloscia zycia!

Gość marokosmos
każdy z nas był dzieckiem, takie pisanie to prosty śmiech na sali.

Gość yurrov
marokosmos sam jestes cienias bo nalezysz do wiekszosci jaka ulegla pierwotnemu instynktowi.Ty nie miales wyboru ,ale sa tacy co maja.Uszanuj to ,a nie przezywaj.Jakbys nie zalowal ,ze masz dzieci nie bylbys wredny dla osob bezdzietnych z wyboru.Proste.Wkopales sie i Ci zal..... sciska to i owo.

Gość marokosmos
zuza to nie dla mnie problem, tylko dla tej co temat założyła. ale kto jej każe jeść dzieci? nie lubi, i h#uj z nią.

Gość marokosmos
yu coś tam bzdury pieprzysz jak małe dziecko. ja komuś uległem? szoruj baranie i wymyśl coś lepszego.

Gość przypomnij sobie dziecinstwo
czy wtedy bylas zupelnie kims innym?z innym charakterem? Nie pamietasz, co myslałas? Wtedy siebie nie lubilas, a teraz sie lubisz?

Gość marokosmos
yu coś tam ja nie miałem wyboru? ty debilu, masz jakis rozum?

Gość marokosmos
ja jestem wredny dla bezdzietnych? a w którym miejscu cienki bolku?

Gość i tu se usmialam
"marokosmos sam jestes cienias bo nalezysz do wiekszosci jaka ulegla pierwotnemu instynktowi". Gdyby nie bylo pierwotnego ( a fe:)instynktu to by osoba na yu nie miala przed kim wypowiadac swoich opinii, jako,ze ludzkosc by wyginęlla.