Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość InteligentnyMateusz

Czy dużo dzisiaj zjadłem? [jadłospis]

Polecane posty

Gość InteligentnyMateusz

1)7:00 jogurt naturalny + musli tropikalne BIO 2)9:00 mini Andruty naturalne (6 płatków; pszenica 100%) + masło migdałowe BIO (99,99% migdałów + sól) 3)11:00 pół fileta dorsza + mała bułka razowa + pestki słonecznika BIO + papryka 4)13:00 banan + kasza kuskus BIO + figi suszone BIO 5)15:00 ryż basmati BIO + pierś z indyka + marchewka 17:00 5 małych naleśników razowych BIO + pieczarki + cebula + ketchup 18:00-19:30 ABS+TRENING SIŁOWY 6)19:30 pół bułki razowej + miód BIO 7) 20:00 makaron durum BIO + cebula + szynka + twaróg BIO + papryka

Gość mnkkkih
zbyt duzo weglowodanow i cukru moim zdaniem -- chociaz nie znam sie

Gość InteligentnyMateusz
@mnkkkih Jaki cukier masz na myśli? Bo cukru rafinowanego unikam jak ognia. Nigdy nie słodzę herbaty, nie jem słodyczy i ogólnie nie kupuję produktów, które mają na etykiecie w składzie napisane: cukier.

Gość mnkkkih
no faktycznie cukrow nie tak duzo .. ale z miodem rowniez przesadzac nie mozna ... na diecie raczej omijac... jakies maselko tam mi sie rzucilo w oczy , a i banany nie naleza do idealnych w trakcie diety ... tak czy siak , zycze powodzenia ..co zlgo to nie ja :)

Gość InteligentnyMateusz
Ja nie mam zamiaru się odchudzać, ponieważ do nadwagi mi daleko. Chodzi tylko o to, czy to dużo jedzenia w ciągu dnia. Mam 184 cm i 80 kg (widoczna krata na brzuchu).

Gość mnkkkih
aha... to inna kwestia.. czyli jesli tak to uwazam ze dieta bardzo racjonalna zdrowa i wartosciowa... super :)

Gość kawhjdhb
mnn cos tam wogole sie nie znasz a piszesz bzdety paranoja

Gość do kawchuja
kawchuju ;) bujaj się dziadu , dziadówo :D:D

Gość InteligentnyMateusz
Dzisiaj z kolei zjadłem: 1)7:00 jogurt naturalny + musli starożytne BIO 2)9:00 mini Andruty naturalne (6 płatków; pszenica 100%) + osełka górska 3)11:00 tuńczyk + makaron durum + papryka + cebula + czosnek BIO 4)13:00 ryż basmati BIO + pierś z indyka + marchew + papryka 5)15:00 2 naleśniki + szpinak + ser 6)17:00 jabłko + kuskus razowy + figi suszone BIO + rodzynki sułtanki BIO 7)19:30 bułka razowa + osełka górska + szynka + ser żółty + pestki słonecznika