Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klopsiczka

Nazywanie części intymnych u ginekologa

Polecane posty

Gość parachute***
Ja nie mam z tym problemu.

Gość ja byłam najgłupiej
wyrażającą się pacjentkom,trochę odbiegam od tematu ale nikomu o tym nie mówiłam, w sumie chwalić się nie ma czym:( kiedyś na swojej pierwszej wizycie (21 lat) lekarz mnie bada, wsadził palucha i tak mi na coś ucisnął w podbrzuszu, tak mnie zabolało, że tylko rzuciłam "o kur...." i tak machnęłam odruchowo ręką w jego stronę tak jakbym chciała te jego rękę od siebie odsunąć....od razu strzeliłam buraka, a ten pyta "boli???", ale nie oczekiwał odpowiedzi:) oczywiście przeprosiłam ale więcej się niego ze wstydu nie pokazałam:)

Gość przeciez tu
postow nie widac

Gość ja byłam najgłupiej
wyrażającą się pacjentkom,trochę odbiegam od tematu ale nikomu o tym nie mówiłam, w sumie chwalić się nie ma czym kiedyś na swojej pierwszej wizycie (21 lat) lekarz mnie bada, wsadził palucha i tak mi na coś ucisnął w podbrzuszu, tak mnie zabolało, że tylko rzuciłam "o kur...." i tak machnęłam odruchowo ręką w jego stronę tak jakbym chciała te jego rękę od siebie odsunąć....od razu strzeliłam buraka, a ten pyta "boli???", ale nie oczekiwał odpowiedzi oczywiście przeprosiłam ale więcej się niego ze wstydu nie pokazałam