Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana8989

POBIERACZEK.PL

Polecane posty

Gość zalamana8989

Witam. dzisaj dostalam emaila od tego serwisu pobairaczek pl ze chca ode mnie zaplaty okolo 90 zlotych . ja z tego portalu nic nie sciagalam tylk osie zarejestrowalam dwa lata temu dokladnie i od tamtej pory nie wchodzilam. moj blad ze dokladnie nie przeczytalam regulaminu. czytalam na roznych forach zeby nie placic ze tylko strasza. co o tym myslicie??? co robic?? strasza z ejuz sprawa jest w sadzie ze bede placic jeszcze wieksze karay. ktos pomoze??

Gość vfvgbfgvfdgv
wiele tu juz bylo tematow o pobieraczku, to są oszusci i złodzieje. nic im nie płac bo oni nie mają do tego prawa. a jakiekolwiek wezwania do zaplaty MUSZĄ przyjsc droga listowną. przez email nie mozna od nikgo domagac sie pieniedzy

Gość jaTezToMiałem
O tym to się nawet chyba w sperwizjerze mówiło :) MIałem identyczny problem co Ty kochana. Nie zapłaciłem ani centa. Starszyli mnie sadami oraz innymi paragrafami. Kary finansowe sa ich celem a argumenty bronia. Dorabiaja sie na takich jak my. Biednych. Ciekawych. Czasem naiwnych. Ale my juz zmadrzelismy. Nie oszukaja nas. Przeiez rejestrujac sie nie my nc nie ukradlismy. Oni natomiast nas ukarali. :) Bedzie dobrze. Na internecie znajdziesz tony wpisow n atemt pobieraczek pl :) Niemartw sie i pozdrawiam. Z glowy ci wlos nie spdnie :) Obiecuje :*

Gość Nicole Snooki
Hehe też mi się przyszło ich śmieszne pisemki listem nipoleconym dawno to było z rok temu. Olałam to, ja się zresztą nawet nie rejestrowałam na ich śmiesznej stronce. A meilem to sobie mogą wysyłać groźby. Zaznacz go jako spam i już żeby się nie denerwować. Ogólnie to nie wiedziałam, że dalej próbują naciągać, bo już mieli jakiś wyrok. Przy okazji ostrzegam na oszustów z karierowo.pl bo tutaj widziałam wątek o tym, podają się za pracodawców i wyłudzają dane osobowe a potem próbują wyłudzić pieniaądzę od ludzi sukających pracy.

Gość zalamana8989
dziekie:) bo juz sie wystraszylam. ale rzeczywiscie przeczytalam troche wpisow o tym i mieli sprawe w sadzie w styczniu/ jednak od 1 marca zaczeli wysylac znowu do ludzi emaile. a co do karierowo.pl to racja. tam tez wyludzaja kase. ja sie na tym nie zlapalam ale weszlam na ta strone i podejrzana mi sie wydala. potem mi chlopak o niej opowiedzial. duzo ludzi bezrobotnych jest to tez wykorzystuja

Gość katomiczka
Jeżeli ktoś podał prawdziwe dane, to ścigną. A te wszystkie info że pobieraczek działa nielegalnie są z początku ich działalności. Jak dług z odsetkami narosnie, to wszystkim z prawdziwymi danymi us ściągnie.

Gość s tond s tamtond
nie wsadzajcie ludzi na minę pisząc, ze mają niepłacić. Jeśli mają nazwisko i adres, to tylko dług sie powiększa i jeżeli ktoś myśli, ze nie zapłacił i ma spokój, bo cisza, to się grubo rozczaruje.

Gość kiskakiikk
popieram reszte, nie plac to tylko oszusci ktorzy strasza zreszta skoro założyłaś konto 2 lata temu i nic sie nie stało w ciagu ostatnich 2 lat ze nie placilas to co niby ma sie stac teraz :) olej to :) zespamuj ich i tyle

Gość s tond s tamtond
no cóż... jak te wiejskie plociuchy, co jeden powie, drugi powtórzy... dla pobieraka to lepiej, bo więcej ściągną

Gość kiskakiikk
tak na pewno bedą ściągać:) mój brat dowie sie za 10 lat że ma dług XXXXXXX zł bo w wieku 13 lat zalogowal sie na pobieraczka :D buhahahahahaha

Gość nikt do tej pory
nie miał sprawy w sądzie przez pobieraczka natomiast oni sami mieli kilka i sukinkoty działają nadal

Gość s tond s tamtond
w jakim sądzie? teraz us się tym zajmuje. poza tym to nie dlatego, ze się ktoś zalogował, ale zarejestrował, co jest jednoznaczne z zawaerciem umowy.po ccałej tej aferze, że działają nielegalnie poprawili na tej stronie wszystko, by było zgodnie z prawem i od tego czasu działają legalnie. i opłaty pobierają legALNIE.

Gość s tond s tamtond
Zresztą, niech każdy robi jak uważa. Tylko najpierw dokładanie poczytajcie, co i jak ze szczególnym uwzględnieniem dat. Bo co było kiedyś nie było później. Tyle ode mnie

Gość nikt do tej pory
jaaasne, legalnie wypisuja głupoty do ludzi, którzy im sie zalogowali 5 lat temu. Bo ciapa jedna z druga sie wystraszy i wyśle oszustom pieniadze. 5 ciap dziennie i ustawieni :D

Gość xeniaaoo b\\
ciapa to jest ten, co podaje swoje dane na takiej stronce. a pobieraczek to cwaniacy i spadają na cztery łapy koszą kasę aż miło

Gość lalalalalpobieraczeklalalala
mi kiedys wysylali, napisalam im jakies pisemko na podstawie art takiego i takiego, jest wzor w necie gdzies, i ze maja mnie skreslic z listy i wyslalam jeszcze skopiowane te artykuly o nich zeby wiedieli ze wiem ze oszusci i cisza

Eller Service S.C. 80-350 Gdańsk ul. Chłopska 72 Odstąpienie od umowy Powołując się na art. 10 ust. 2 Ustawy o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny, niniejszym odstępuję od umowy o świadczenie usług Usenet, zawartej z Eller Service S. C., dnia . z komputera o adresie IP Pragnę przypomnieć, iż w związku z brakiem pisemnego potwierdzenia informacji, o których mowa w art. 9 ust.1 Ustawy o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny, termin, w którym przysługuje mi prawo do odstąpienia od umowy wynosi trzy miesiące i liczy się od dnia zawarcia umowy. Na podstawie przepisów ustawy z dnia 2 marca 2000 r. o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny, odstępuje od zawartej z Eller Service S. C. umowy o świadczenie usług Usenet. Odstępując od umowy, zwracam się z wnioskiem o zaprzestanie przetwarzania moich danych osobowych oraz całkowite usunięcie danych ze zbioru danych firmy Eller Service S.C. (podstawa prawna: art. 32 ust. 1 pkt 6 w związku z art. 35 pkt 1 Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 o ochronie danych osobowych). Z poważaniem

Żądam natychmiastowego usunięcia mojego konta Login:......oraz wszelkich danych związanych z podaną nazwą konta założonego w dniu .......... na podstawie art 2 ust. 1 ustawy o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny ( Dz. U. 2005 nr 122 poz. 1021) odstępuję od zawartej umowy na korzystanie z usług pobieraczek.pl

Gość monis zielona wyspa
mialam tak samo w pl wysoka zgeabna , ladnalatami bylam sama , wsumie nie zabiegalam nawet bomi tez zaden sie nie podobal.Jak mieszkakalm w grecji tam sie zaczelo, hahahahobedzic sie nie moglam, potem wirlandi tosamo mam powoodzenie duze.W pl dziwne mniemanie maja kolesie o sobie strasznie wysokie a saczesto malo atrakcyjni

Gość zenobia pietruszyńskazz
rzeczywiście konto należy bezwzględnie usunąć, bo oni cały czas liczą odsetki a po bodaj 2007 roku działają legalnie i mogą ścigać o niezapłacone kwoty z odsetkami

ciekawe czy to sie przedawnia, ja juz dwa lata mam spokoj ale wiadomo... niekotrzy pisza ze po 3 latach

Ja, że nie sprawdzałam poczty e-mail, to dostałam listownie do zapłaty. Kilku moich znajomych też. Nikt nie zapłacił jak pytałam, ja też nie. Jakoś nie ścigają...

Gość dfghjkl
nie przedawnia się jeśli konto nie jest usunięte

Gość dfghjkl
to tak jak z abonamentem rtv czekali aż z odsetkami urośnie do 1700 a teraz skarbówka ściąga

Gość Markenka35
Ja nie wchodze na płatne strony omijam je z daleka, tu znalazłam fajne miejsce i super sie na tej stronce bawię. Polecam. ..o pobiraczku od dawna jest głośno , to sami naciagacze ;/ http://www.profifile.pl

Gość jaki ideal?
Miałam to samo,policja o nich doskonale wie 🖐️ juz oni sie tym zajma:) a Ty sie nie boj i nie wplacaj ani złotówki , zachowaj maila i idz na policje

Nie wiem czy mogą w koncu wymagać tych pieniedzy od ciebie, czy nie? Kilka lat temu do mojego ojca przysłali list z pobieraczka zeby zapłacił ileś tam złotych bo założył konto i okres próbny, ktory był bezplatny sie juz skonczył, ale oczywiście nie zapłacił i do tej pory nic. Zadnego nowego pisma juz nie wysłali. Ja też tam zalożyłam konto, ale nie mają jak do mnie przysłać listu bo tak jak w każdym z tych glupich portali- nie podałam moich prawdziwych danych, więc podejrzewam, że listy do mnie są w czarnej dupie ;) 2 maile też mi przysłali, ale niewiele z nich wynika, i mogą sobie nimi tylek wytrzeć chyba :D.

Gość zabbadooo
sie uśmiałem z tą policją :D od kiedy policja się czymś takim zajmuje? dzieci, dzieci....

ale z tego co wiem to nie ma jak usunac tego konta

Gość zgrzena sukienka
prawda jest taka, że jak kto podał prawdziwe dane, to choćby w zębach kasę będzie musiał zanieść. A jak nie zlikwiduje konta, to na przedawnienie nie ma co liczyć, bo cały czas naliczane są opłaty i odsetki od niezapłaconych tylko kwestia czasu jak łupną. A ten kto pisał o policji... bożesz ty mój, widzisz i nie grzmisz....