Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana8989

POBIERACZEK.PL

Polecane posty

oni oszukują ludzi. mają tak w regulaminie- w ciągu 10 dni możesz zrezygnować i wtedy nie płacisz, ale później tak. napisali to gdzieś w ukryciu, skubańce, nawet proces mieli, ale nie ma na nich haka. ja też w to gówno wpadłam rok temu;-// czytałam jednak, że sa osoby, które im nie płacą- jak podajesz zły adres przy rejestracji- nie dorwą Cię i tak. sa osoby, które nie płacą im i tyle. nie płać

Gość bogumiła była
"Nikt nie jest nic winny pobieraczkowi, bo nikt nie podpisywał żadnej nigdzie umowy!!! Ludzie ogarnijcie się!!!" i tu się bardzo mylisz, ale nie chce mi się już dyskutować. Było pierdyliard razy na ten temat

Gość aj??????
nie przejmuj się nie wpłacaj czasem kasy, ja też przez to przechodziłam

Gość bogumiła była\
nie masz racji z tymi umowami a czy autorka wpłaci mnie nie interesuje. insynuacje, ze ja coś tu pisałam wynikają z twoich dedukcji? :D

Gość bogumiła była
gdyby to o czym piertolisz było prawdą, to takich akcji mielibyśmy pełno! choćby na rynku telekomunikacyjnym w którym notabene pracuje. x życie, szczególnie w tym kraju, uczy, że to co bierzemy zdroworozsądkowo wcale nie musi mieć pokrycia w faktach tak samo z tymi umowami. poczytaj najpierw potem pisz

Gość Jajajan Kokowalski
bogumiła była--Nie masz racji.Niedawno przegrali sprawę w sądzie bo umowy zawierane w ten sposób sa niezgodne zpolskim prawem .,a regulamin świadczenia usług jest niejasny dla konsumenta Nate nieścisłości zwruciłuwage również Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów i to on nałozył na nich dużą karę pieniężną i podał do sądu

Gość Jajajan Kokowalski
crazy monkey-szalona małpka ma rację nikt nie jest im nic winien nic nie płac

Gość bogumiła była
obyście mieli rację, bo czasem żyć się już w tym kraju odechciewa

Gość Jajajan Kokowalski
crazy monkey-- dokładnie jest tak jak piszesz Próbuja straszyć ludzi bo mają kupę kasy jako karę do zapłaty.żerują na niewiedzy ludzkiej. Liczą że się znajdą naiwni i zapłacą