Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na rozstajuu.....

Nie moge sie pogodzic z mysla ,ze zabieram dziecku ojca... Pomozcie Kobiety

Polecane posty

Gość Na rozstajuu.....

Po wielu latach podjelam decyzje o rozstaniu, mamy 2roczne dziecko i straszne mam wyrzuty sumienia, ze zabieram mu ojca,ze nie bedzie mial pelnej rodziny, a ja tak bardzo pragnelam mu stworzyc cieply,wspanialy dom. Nie potrafie juz z M. zyc, pracuje w delegacji, nawet sie zastanawiam czy mnie tam nie zdradza, ma tam swoich znajomych , swoje zycie, nie moge zniesc mysli, ze moze oni wiedza co on wyprawia i ze mnie maja polewke. Zreszta nas juz nic nie laczy procz dziecka. Kocham go, jest mi ciezko, nie wiem jak to wytrwam... Czy sa tutaj mamy z podobnymi doswiadczeniami?

Gość Na rozstajuu.....
2letnie*

Gość dla chlopaczka Tomek, dziewczy
maly zniesie to lepiej teraz niz jak bedzie starszy, pewnie i tak nie ma to dla niego takiej roznicy skoro wiecznie tata w delegacji.. jesli nie jestes szczesliwa to zmmien to..ale nie zapominaj o tym ze dziecko potrzebuje kontaktu z ojcem i mu go nie utrudniaj..powodzenia

Gość Na rozstajuu.....
Widzisz, alle obawiam sie ,ze kontakt sie utrudni z racji, ze on moze nie chciec ze mna rozmawiac, co odbije sie na dziecku,bo jedyna mozliwosc kontaktu to przeze mnie. Mnie wrecz zalezy na w miare dobre kontakty z nim,ale obawiam sie,ze on po prostu odpusci,uniesie sie honorem...

a czy twoj facet jest za waszym dzieckiem? porozmawiaj z nim szczerze ze jesli sie rozstaniecie to zeby chowal dume do kieszeni i pamietal ze dziecko potrzebuje ojca..nie mozesz byc z nim tylko dlatego ze sie boisz ze on przestanie sie widziec z dzieckiem..a jak odpusci to nie da sie nic na sile..

Gość Na rozstajuu.....
racja, od kilku dni milczymy,dzis do mnie dzwonil,powiedzialam ze na razie nie chce zeby dzwonil, ze musze wszystko przemyslec, i sie rozlaczylam. Ze 4 razy jeszcze po tym dzwonil - nie odbieralam. Powiem mu gdy juz porozmawiamy wlasnie to co napisalas o tej dumie i potrzebie... Kurcze,caly czaas mam tysiac mysli, co ludzie,znajomi rodzina powiedza... jak to sie ulozy i jakos tak boje sie ,ze on zaraz sobie kogos znajdzie.. choc bedize mial prawo to chyba mnie by to max zabolalo

nie patrz co rodzina, znajomi powiedza..to Twoje zycie , masz prawo byc szczesliwa.. jesli Was kocha to o Was zawalczy..jesli nie to rozejdzcie sie w jakichs poprawnych relacjach, dziecko nie moze ucierpiec bardziej i pewnie ze Cie zaboli jesli kogos znajdzie..ale poboli i przestanie.. teraz przeciez jest nie lepiej?

Gość Na rozstajuu.....
no nie lepiej,nie lepiej... strasznie ciezka decyzja, mam 1000mysli, nigdy nie myslalam,ze znajde sie w takiej sytuacji..

a czy powiedzialas mu ze myslisz o rozstaniu?

Gość Na rozstajuu.....
doslownie nie, powiedzialam ze musze to wszystko przemyslec, wczesniej kilka dni ciszy bylo po klotni... wiec chyba sie domysla

przemysl za i przeciw..nie zapomnij ze masz prawo byc szczesliwa..kochasz dziecko i chcesz dla niego jak najlepiej ale yto nie oznacza ze masz tkwic w takim zwiazku zeby szanowny tatus nie odwrocil sie od niego