Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubazalamanaa

przywalily mnie kilogramy:(

Polecane posty

Gość grubazalamanaa

wlasnie sie zwazylam, siedze i rycze....waga wskazala 77 kg przy wzroscie 168!!!!! nigdy w zyciu tyle nie wazylam...zauwazylam ze przytylam troche ostatnio, czasami tylam podczas zimy, podjadalam a le bylo maksymlanie 72-73....a teraz przezylam szok!!:(:( jestes na siebie wsciekla:(:(: od 5 dni zaczelam byc na diecie oraz cwicze, ale teraz odniechcialo mi sie czegokolwiek:(

Gość sialalalalla1234
Nie możesz się poddawać. Ja po ciąży ważyłam 66 kg przy wzroście 162cm. Czułam się jak kolos. Po roku stwierdziłam ze juz koniec. Zaczęłam jeść tylko 1000kcal dziennie po pol roku mam 51 kg. I stoi w tym samym. Życzę powodzenia dasz rade napewno.

Gość grubazalamanaa
ahhh 66....wazylam rok temu tyle .. nie moge sie poddac...coz mi pozzostalo, zalamac sie czy walczyc o siebie:( jestem mloda a marnuje sobie cialo:(

Gość sialalalalla1234
Jasne ze walczyc:) dasz rade napewno:):) pomysl na kim mogła byś zrobić wrażenie tym ze będziesz szczupła i piękna to pomoze:)

Gość grubazalamanaa
wlasnie zostalam zaproszona na impreze na 10 maja beda sami znajomi!!!! sadzisz ze schudne 15 kg??? jutro zapisuje sie na silke........

Gość sialalalalla1234
To jest swietna motywacja. Pewno ze dasz rade jak się postarasz. Zero słodyczy. I 1000 kcal dziennie a sukces gwarantowany.

Gość ewrewrwerew
to 1000 kcal to kretyńska dieta- mit lat 90 tych... ja na tym w ogóle nie chudłam, nie polecam. lepiej jesc ok 1500 jak nie więcej

Gość Baśkaaaaaaaaaaa
a ja jestem w ciąży w sumie nieplanowanej a byłam w trakcie odchudzania i siłowni... W czerwcu mam ślub i nie wiem czy mogę ćwiczyć tak by choć wysmuklić ramiona i nogi. Ważę 68kg /168cm. Chciałam się zapisać na basen, ale to siedlisko bakterii. Póki co siedzę i nic nie robię, masakra czuję się obrzydliwie :(

Gość Baśkaaaaaaaaaaa
ewrewrwerew zgadzam się 1000kcal to beznadziejna dieta rozwalająca przemianę materii... może do dietetyka się zapiszę?

Gość sialalalalla1234
W ciąży radzila bym odpuścić sobie jakiekolwiek odchudzanie. Jedynie zdrowa dieta. Tobie nie zaszkodzi a dzidziowi pomoze:):)

Gość sialalalalla1234
Nie trzeba od razu wszystkiego krytykować ta dietę ustalił mi mój lekarz w Londynie. I ja dzięki niej schudłam 16 kg. Każdy organizm jest inny.