Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakra ....;(

przytylam w UK

Polecane posty

Gość masakra ....;(

Ja bylam zawsze szczupla ,a teraz po 8 latach k..a 15 kg wiecej ,macie problem z utrzymaniem wagi w UK czy tylka ja sie tak zapuscilam w tym kraju ;(

Gość ja jestem z natury
bardzo szczupła i filigramowa w UK przytyłam 7 kg i w żaden sposób nie moge pozbyc sie tego , podejrzewam ze to przez wszechobecną sode

Gość piekna pogoda!!
Ja nie mam z tym problemu zbytnio. Jak przyjechałam tu 7 lat temu to ważyłam 55 kg, potem waga wachala sie między 55 a 58. I tak jest do dziś. A nie jem jakoś super zdrowo.

Moze byc, ze zywnosc wysokoprzetworzona itp. ma znaczenie. Ja w pierwszych 2 miesiacach w Niemczech przytylam 4 kg. Raz, ze jak nie ja zajadalam stres (czasowa rozloka z Malzonem), dwa, ze jadlam sporo, bo bylam ciekawa nowych smakow i wszystkiego (nawet czy ichnie pieczywo i slodycze inaczej smakuja, ech...) chcialam sprobowac juz teraz natychmiast :P Ale zgubilam bez wiekszych problemow i waze mniej niz przed przyjazdem. Zywisz sie w stolowce pracowniczej czy sama gotujesz? Ja wlasnie jedzac w mensie schudlam, bo wbrew pozorom calkiem zdrowo karmia.

Gość a ja schudlam w UK
Przez ostatnie 8 lat odkad tu jestem schudlam z 10 kilo, zwlaszcza w ciagu ostatnich 2 lat. Nie jestem na zadnej diecie, mam prace siedzaca, rzeczywiscie stoluje sie w kantynie w pracy. Na sniadanie zwykle jem cos slodkiego z kawa, lunch na stolowce, obiado-kolacje z chlopakiem w domu. 2 razy w tyg silownia.

Gość smierdzacy klocek
ja schudlam. jak przyjechalam 8 lat temu to wazylam 55, a teraz 48. nie jestem na diecie, to stres!!!