Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoka olka :P

dziewczęta! ile macie wzrostu?

Polecane posty

meaaa na pewno się zaliczasz. Pamiętam, jak robiłam prawo jazdy, to u takiego starszego instruktora, który coś tam opowiadał, jak przyszły do niego "dziewczynki po 60" też robiły prawko. Skoro po 60 to dziewczynki, to dziewczęta mogą być nawet starsze :D

Gość ja mam tylko
178cm i nie najlepiej się z tym czuje:( jestem chuda jak patyk i tak wyglądam:( obcasy nie dla mnie, w ogóle jak ubiorę mini to czuję się jak kur..., bo mam takie długiiie nogi, ze wyglądam koszmranie:(

Gość napiszcie miiiiii
Up up

Gość sejmija
1,70 wzrost idealny. Wyższa nie chciałabym być, bo te dziewczyny, które maja po 1,80 wyglądają trochę jak mutanty....

Ja mam 164 i jest okay. Wcześniej żałowałam, że nie jestem wyższa. Teraz jakoś tego nie analizuje. Ma to taki plus, że jako mniejsza mam mniejsze stopy. Podobają mi się małe stópki u kobiet. 38 to już dla mnie za duże. I drugi plus taki, że nawet jak zakładam wysokie szpilki (11 cm) to nie przewyższam wiekszości facetów. Bo jednak nie czuję się komfortowo, będąc wyższą do mężczyzny.

Gość Mozna miec zgrabne nogi
a nie patyki bedac wysoka. I nosic szpilki. Ladnie wygladac. Smukle, wysokie dziewczyny i do tego jeszcze ladne bardzo dobrze wygladaja, ale nie powiem, ze niskie musza byc brzydkie. To zalezy od figury. Ta Polska to jednak zacofana....

Gość Mozna miec zgrabne nogi
Heh wystarczy sobie dobrac odpowiednio wysokiego faceta i nie ma dyskomfortu. Nie wszystkim to przeszkadza. Macie smieszne problemy.

Gość kdmfji4jf
ja mam 172 cm

"Wystarczy sobie dobrac odpowiednio wysokiego faceta" ale po co dobierać faceta ze względu na wzrost? Głupota. Lepiej sobie darować szpilki, jak się ktoś źle czuje będąc wyższym od faceta, niż zmieniać faceta, bo ma wzrost nie taki.

Gość mam 169 cm
chciałabym być sporo niższa

Gość pauloxi
Ja mam 163 i jak dla mnie idealnie. Nie chciałabym być wyższa. Wysokie kobiety często mają duże stopy a to mi się nie podoba :p ja mam 37. Moja przyjaciółka ma 148cm , wiek 21 lat ;) i nie ma z tym raczej kompleksów, choć niektórzy faceci patrzą na nią trochę dziwnie, ale są też i tacy którym podobają się takie niskie kobiety :D

A ja mam 156 i nie zamieniłabym go na żaden inny, kiedyś bardzo chciałam być wyższa, ale teraz kocham swoją maleńkość :)

Gość bakteria na suficie
175 cm

Gość hannai
172cm :) widzę,że dużo tu 172.. heh :) ja tam nie mam nóg jak patyki, mam zgrabne ,wysportowane nogi, które mają równo 100cm :) czuję się wspaniale! ah noszę obcasy 10cm ,bo mój mąż ma 184cm i nie wygląda to strasznie. pozdrawiam ;-)

Milka to tak jak ja. Kiedys cierpialam z powodu niskiego wzrostu teraz lubie swoj wzrost i nie chcialabym byc wyzsza.

Gość ooooooooooool
ja mam 1.53 wzrostu:) i już nie urosnę.

Gość Malutka_90000
a ja 156 cm:) I nie chciałabym być wyższa:) Jestem szczupła (obecnie w ciąży) i mi mój wzrost odpowiada w 100% :) Nie mam po prostu kompleksów i znam swoją wartość. Tego życzę innym dziewczętom i kobietom które narzekają na swój wzrost, wagę. Wszystkie jesteśmy piękne i koniec! :)

Gość jestemjakajestemnoico
158 cm,stopa roz.34, i lubie byc taka malutka. poza tym,nie mamy wplywu na swoj wzrost,wiec co za sens maja klotnie,czy przekomarzania. moja corka ma natomiast 170 cm