Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koala z zapassem

Czy mogę gdzieś to zgłosić? Sprzedawczyni na allegro :(

Polecane posty

Gość koala z zapassem

Kupowałam od dziewczyny przez parę miesięcy różnego rodzaju ramki na obrazki. A wczoraj okazało się że podniosła ceny! Wylicytowałam to co chciałam ale napisałam że kupię za tę cenę co ostatnio. A ona napisała że się nie zgadza....Gdzie można to zgłosić? Podniosła cenę specjalnie.

Gość dsfgdsgfa
Nie rozumiem :O

Gość pojebał o cie dziewczynko
:D

Gość dobrze się czujesz???
to sprzedawca zazwyczaj ustala cenę, a z tego co zrozumiałam, to wylicytowałaś cenę wyższą, a chcesz kupić za niższą- stuknij się w głowę

Gość ale ty glupia
jestes :D:D Idiotko to jest jej towar i ona moze sobie podnosic ceny kiedy i jak chce a ty kupuj albo spadaj

Gość LECZ SIĘ BABO
I pilnuj bo to ona moze cie zglosic.

Gość koala z zapassem
Można to zgłosić do US czy coś? Ja już obiecałam ludziom że im sprzedam za taką cenę a nie chcę mówić że podnoszę ceny.

Gość G.o.ś.ć
Przecież cenę towaru się licytuje i taka cenę musiałaś wylicytować, więc do kogo te pretensje, to znaczy, że sama zaprzeczasz sobie, prowokacja i to już druga dzisiaj!!

Gość Syana
A ja mam inne pytanie dotyczące allegro. Kupiłam produkt który przesłany miał być z Irlandii. Towar nie doszedł. Początkowo kobieta nie chciała mi przesłać kolejnego produktu ani oddać kasy bo niby ona nie miała pewności ze ten towar nie doszedł. Napisał do allegro i oni zainterweniowali. Kobieta napisała maila ze wysyła drugi raz i mam podać dokładny adres zeby nie było tem żadnych niedomówień. Towaru wciąż nie mam a minęły trzy tygodnie. Czy ona nie powinna miec jakiegoś potwierdzenia nadania.. Co robić? Znów pisać do allegro??

Gość Syana
Up