kokokokokaro 0 Napisano Marzec 3, 2013 Hej:) Mam 17 lat wczoraj powinnam dostać @ mam 28 dniowe cykle a dziś jest już 30 dzień i zaczynam schizować :( mam tylko bardzo delikatne pobolewanie brzucha ale sama nie wiem czy to od stresu czy od tego, że ma przyjść @. Nie biorę tabletek antykoncepcyjnych z chłopakiem uprawiamy seks z gumką . Obecnie mam anemie i lekarz przepisał mi kwas foliowy i hemofer (miałam zbyt duży ubytek krwi podczas @) i oczywiście jak na złość mi się spóźnia czy jest taka możliwość żeby ten lek zatrzymał miesiączkę ? albo co gorsze żebym była w ciąży ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobrze się czujesz??? Napisano Marzec 3, 2013 2 dni to nie jest spóznienie- nie stresuj się, bo będzie jeszcze gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znachorka Napisano Marzec 3, 2013 Spokojnie to normalne czasami okres może się "spóźniać" o kilka dni i wtedy też nazywamy miesiączki regularnymi. Jest mnóstwo przyczyn najczęściej to stres:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach