Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzcie

co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość odpowiedzcie

do porównania 2 przypadki 1) laska w wieku 22 lat mała za sobą już co najmniej 4 "poważne związki", jak to okresliła. wchodzi w piąty "poważny związek" 2) laska w wieku 26 lat, miała za sobą jeden raz z prawiczkiem (rok wczesniej, miala 25 lat wtedy), wchodzi w układ z innym facetem. czyli ten z układu jest jej drugim. która według was jest porządniejsza? ta pierwsza "szanująca sie" co dupy nadstawiła co najmniej 4em a ma dopiero 22, czy ta druga, co długo tego nie robiła z nikim, czekała na tego poważengo, jedynego, jednak lata leciały, nikogo na horyzoncie i stwierdziła ze pieprzy to wszystko, bo stuknie jej 30tka a nawet nie bedzie wiedziala co to seks odpowiedzcie mi? no słucham

Gość frtghjk
Nie widzę powodu, żeby nie szanować którejkolwiek z nich. To ich sprawa i ich życie seksualne. Ta pierwsza to pewnie mentalne dziecko, ale cóż, dużo takich chodzi po świecie. :)

Gość krwawnik
Nie czuję potrzeby by być sędzią "porządności" innych ludzi. Osobiście mi bliżej do drugiej, więc logiczne, że jej postawę będę oceniała lepiej. Jednak i tak nie ma mowy o kwesti tego która bardziej porządna. ­ Dziecinne pytanie godne 15latka.

Gość krwawnik
A sory, Ty jesteś ta drugą chyba nie 15latkiem. Szukasz usprawiedliwienia dla swojego postępowania?:D

Gość odpowiedzcie
jestem ciekawa po prostu. ja mam swoje zdanie na ten temat, ale interesuje mnie "obiegowa opinia" przeciętnego respondenta