Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna pani bez pana juz

wczoraj zostawil mnie facet- pomocie

Polecane posty

ja 22 on 32, nasz zwiazek trwal dwa lata od zawsze byc nieco diwny gdyz moj facet nigdy w dzien nie mial dla mnie czase, fakt kazdy wieczor spedzalismy razem, ale w dzien nigdy nie moglam liczyc na spacer kino kawe rozmowe bo zawsze mial swoje sparwy wolal siedziec w garazu i majsterkowac, wczoraj kiedy zdecydowalam sie na rozmowe ze chce cos zmienic mialam nawet na mysli wspolne zamieszkanie powiedzzial ze nie chce mnie krzywdzic i ze komus obiecal ze sie ze mna rozstanie jakiemus facetowi dzis sie do mnie nie odywa a ja placze tesknie bardzo go kocham co powinnam teraz zrobic jak sie zachowac prosze o rady pomoc

Gość rapierek
i ze komus obiecal ze sie ze mna rozstanie wtf?????

Gość krwawnik
Haha, że co? KOMUŚ obiecał? Może jest gejem... ­ No jakie rady, musisz przecierpieć by stanąć na nogi. A w stosunku do niego miej klasę, żadnego proszenia itd. zaciśnij zęby, zrób dobrą minę do złej gdy a za parę miesięcy będziesz zadowolona, że nie latałaś za nim. Bo ten tekst o obiecaniu komuś mówiony przez 32latka to porażka.

Gość cholerny chwast
obiecał dziewczynie, żonie lub jej bratu, ojcu..... ,że się z Tobą rozstanie i przestanie się uganiać za małolatami

Gość mnie tez zostawił,
ale po 8 latach razem z naszym dzieckiem. Już nie płaczę.

Gość mycha1v
Napewno komuś obiecał rozstanie z tobą-żonie

a ja od wczoraj nie moge sie pozbierac nie wiem co to wsyztsko ma znaczyc, ale mam wrazenie ze bez niego nic nie ma sensu i ja sobie nie poradze ze ciagle bede siedziec i plakac podczas gdy on moze nawet o mnie nie pomysli, to ze jest gejem odpada... a pytanie do kobiet czego wymagacie od swojego faceta czy to ze kobieta chce ze swoim facetem spedzic choc dwa cale dni w miesicu to jest tak duzo?

zona nie ma... znam jego rodzine rodzicow no i wogole

Gość cholerny chwast
czytaj powyżej, a odpowiadając na Twoje pytanie - nie, to nie jest dużo spędzić ze swoim facetem całe dwa dni. Chyba, że ten ktoś ma z kim spędzać te całe dnie, wtedy pojawia się problem, bo doba ma tylko 24h i nie można się sklonować.

Gość mala smutna krolewna
jestes taka mlodziutka, ulozysz sobie zycie z pozadnym facetem. Tamten nie byl wart tej milosci skoro potrafil to tak bez mrugniecia okiem przekreslic. przykro mi,musisz to przecierepiec. teraz jest zle ale na prawde za kilka miesiecy bedzie lepiej. daj sobie czas i badz dla siebie dobra.I najwazniejsze: nie pisz tu na kafeterii tylko spotkaj sie z kims,porozmawiaj, upij sie z kolezanka i wyplacz, niechc ktos Cie wyslucha. Nie mozesz byc teraz sama.trzymam kciuki.

Gość cholerny chwast
no to żona odpada albo gej, albo rozchwiany emocjonalnie i sam nie wie, czego chce

Gość dziewczyna 32latka
moj 32 letni facet ma tez zawsze tak ustawiony dzien, duzo zajec i prace w dzien ze nie ma okazji sie spotkac a gdy jest weekend to chce odpoczac po pracy i tez nie ma jak;/ masz jakis kontakt do siebie autorko?

Gość dziewczyna 32latka
chetnie poprosze ;) tylko zeby ktos cie potem nie nekal jak tu podasz

ja nie potrzebowałam asysty cąłe dnie poprostu uwazam że jak jest wekeend to mzona troche czasu ze soba spedzic jakos fajnie, ale widac za duzo wymagalam

spokojnie to gg bede mogla zawsze usunac załzyłam je specjelnie teraz 37406322

Gość dziewczyna 32latka
ok dziekuje zaraz sie odezwe :)