Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona tak a jedna

Coś optymistycznego

Polecane posty

Gość ona tak a jedna
piekne sentencje :) Bóg dał mi przeciwności losu, aby zrobić mnie silną. Prosiłam o mądrość... Bóg dał mi problemy do rozwiązania. Prosiłam o dobrobyt... Bóg dał mi mózg i krzepę. Prosiłam o odwagę Bóg dał mi przeszkody do pokonania. Prosiłam o miłość... Bóg dał mi ludzi w kłopocie, aby im pomóc. Prosiłam o przychylność... Bóg dał mi okazje do wykazania się. „Dostałam nie to co chciałam... Ale dostałam wszystko czego było mi trzeba."

Gość ona tak a jedna
W życiu wygrywa tylko ten kto pokonał samego siebie. Kto pokonał swój strach, swoje lenistwo, swoją niesmiałość.

Gość ona tak a jedna
Modlitwa wieczorna kobiety: Ojcze nasz, który jesteś w niebie Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie Daj mi faceta i ma być bogaty Ma mieć Ferrari - za cash nie na raty Duze mieszkanie, a najlepiej willę Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez w chwilę Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę Śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę Oglądać romansy, biżuterię kupić W życiu mym nie będzie mogł się nigdy upić Nie chce nigdy widzieć jego własnej matki Ja wydaję kasę - on płaci podatki On nie ma kolegów - ja mam koleżanki Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki Złotych kart bez liku, czeków co nie miara Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara