Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komiks

czy waga ma znaczenie?

Polecane posty

Gość komiks

słuchajcie spotykam się z facetem od 2 tygodni w sumie były to 3 spotkania i telefony, smsy bo on dużo pracuje. Mamy wspólnego znajomego któremu podczas picia powiedział, że fajnie mu się ze mną rozmawia, spędza czas ale padła informacja na mój temat bo stwierdził, że jestem gruba taki kawał baby ze mnie ten kolega mi powtórzył. w dodatku on się widuje z byłą dziewczyną co jakiś czas. Czy to oznacza, że ta waga ma znaczenie? jezeli to powiedział koledze?

Gość 5 chlebów i 2 ryby
a to zależy dla kogo :classic_cool:

Gość Tak-sobie
komiks - a ufasz temu koledze co Ci to powtarza?

Gość komiks
ok ten kolega mi mowil ze ten z ktorym sie spotykam zawsze lubil szczuple dziewczyny jego byla podobno ma super figure a on w dodatku wytknal moja wage czy w takim razie spotyka sie ze mna dla zabicia czasu? bo jestem za gruba i tak nic z tego nie bedzie?

Gość krwawnik
Ciężko powiedzieć jak się nie zna człowieka. Mógł zwyczajnie Cię opisać, niezłośliwie tylko szczerze. Ale to widywanie się z byłą średnie jest. Seksu mu się chce i jak najwięcej furtek otwartych szuka?

Gość komiks
ufam bo to kolega od dawna a ten mój sobie wypił i podobno powiedział, że do kina mu się nie chce iść ze woli popracować a to ze mną miał isc

Gość komiks
no wlasnie do bylej sie podobno odzywa jak do koleżanki ale dzwoni do niej wiem to na bank i spotyka sie z nia co jakis czas wiec pytam czy mnie on moze traktowac powaznie? niby sie odzywa niby zadzwoni ale w przeciagu 2 tygodni widzieliśmy sie 3 razy i to w sumie ja zainicjowalam tą relację on niby ma duzo pracy robi wazny projekt ale chyba może znależć czas częściej jesli mu serio zalezy?

Gość krwawnik
No to dziewczyno, sytuacja jest jasna raczej. Koleś żałosny.

Gość Tak-sobie
komiks - to moze go wymien na inny model - tacy z ex w tle to tragedia!!!

Gość komiks
wiem, że się widzieli ostatnio i poklocili sie wydal go kolega ona byla na noc u niego ten kolega mowi ze on jej nie chce nie chce do niej wrocic ale po co sie do niej odzywa? po co chce sie z nia widziec? i ona na noc zostala bo podobno nie miala jak wrocic do domu i sie poklocili bo mu tel przejzala

Gość komiks
powiedzcie cos czy on traktuje mnie powaznie?