Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co bardziej was

krempuje u ginekologa?

Polecane posty

Gość co bardziej was

rozebranie się i badanie dolnej części ciała czy górnej??? bo dla mnie bardziej krępujące jest badanie piersi, chyba dlatego, ze lekazr stoi tak blisko mnie i bada bez rękawiczek....

Gość nozalno
bardziej niz rozebrania zawsze boje sie badania bo jak sobie mysle o tym ze ktos kogo nie znam tam cos robi to chce mi sie odrazu wymiotowac i taki tez zawsze odruch mam na fotelu ;D troche wstyd :D

Gość co bardziej was
to ja jestem chyba jakaś zboczona bo mnie nigdy jeszcze nic nie bolało i w ogóle mnie to jakoś nie krępuje, moze na początku, ale teraz myśle, że to lekarz i już, ale jak mam zdjąć stanik to jestem chora:(

Gość dnettta
nic mnie nie krepuje, moge byc nawet nago, ale to chyba dlatego, ze chodze tylko do kobiet

Gość nozalno
ale mnie tez nic nie boli i nie mam problemu z rozebraniem - tez do babek chodze ;) tylko to badanie takie jakies obrzydliwe jest jak ktos ci grzebie tam gdzie tylko wlasny chlopak powinien ;D

Gość dnettta
dlaczego tyllko chlopak powinien? pochwa to nie zabawka dla chlopaka, to organ, ktory ma wiele funkcji podczas porodu dziecko bedzie tam "grzebac" bardzo radykalnie

Gość nie ma co gadac
Nie mnie nie krepuje. U baby byłam raz z musu w szpitalu. Bledee obrzydliae