Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diu

Spóźniający nieregularny okres. Pomocy.

Polecane posty

Gość Diu

Hej dziewczyny. Minelo 35 dni od mojej ostatniej miesiaczki i zaczynam juz dostawac do glowy. okres zwykle mam nieregularny ale nigdy nie aż tak. Zrobilam już 3 testy "sikane" i wyniki wyszły negatywne. 4 miesiące temu wzięłam escapelle i nie wiem czy dalej mogą miec na to jakikolwiek wpływ. Szanse na zapłodnienie byly minimalne. Najadłam się jużo stresu i nie wiem co o tym myśleć, pomóżcie.

Gość lepiej rowerem
ja bym zgrzeszyla jeszcze raz. :) i milo i przyjemnie i bedziesz miec pewnosc

Gość Diu
Tylko, że nie mam zamiaru być w ciąży. Piszcie dalej.

Gość Diu
Proszę wypowiadajcie się.

Gość patt..
Też miałam kiedyś nieregularny okres, a wygladało to tak, ze nie miałam po 2 miesiace potem w koncu przychodził i znowu przerwa poszłam z tym wreszcie do ginekologa porobiła mi badani na tarczyce itp. i wszystko było ok wiec dala mi tabletki na wyregulowanie mialam do wyboru zwykle lub od razu antykoncepcyjne wiec wziełam te 2. Brałam przez 2 lata prawie teraz przerwałam i znowu okres sie rozreguował, spóźnia sie juz 5 dni jak narazie. Idz z tym do gin.

Gość Diu
Moglibyscie mi powiedzieć czy po tych 3 testach mam pewność ze nie jestem w ciąży?

Gość bonprixs
mam ten sam problem. to juz 33 dc i okresu nie widac kochalam się 7 i 8 dnia cyklu w gumce i nie kończył we mnie mój facet a i tak juz zaczynam widzieć ciąże jednak testu nie robiłam, bo się boję,że może przeniosłąm na palcach nasienie?

Gość Diu
Powod podobny.. Zastanawiam sie po prostu czy istnieje ryzyko ciazy skoro tyle testow wyszlo negatywnych. Nie ufam im, a sa moim jedynym sposobem narazie ktore moga mi wykluczyc ciaze.

Gość Moim zdaniem............,
Skoro 3 wyszły negatywne to śpij spokojnie.

Gość Moim zdaniem............,
Ja zawsze bez testu wiedziałam,że jestem w ciąży.Rano zapach kawy mnie zabijał. Test robiłam tylko dla potwierdzenia. Zawsze pozytywne wychodziły, więc zaufanie mam.

Gość Diu
A co do spozniajacego sie okresu, czym moze to byc spowodowane. Czy escapelle az tak moga rozreguliwac cykle, ze po 4 miesiacach dalej nie mam regularnie?

Gość Może, ale równie dobrze
może być spowodowane stresem, przeziębieniem itp

Gość Diu
Az tak??

Gość Paradisos
autorko ja mam tak, że 2-3 razy w roku okres spoznia mi sie i do 8 dni . Ciąze wykluczam bo jestem dziewica .