Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matyldae

zazdrość...hmm

Polecane posty

Gość matyldae

jak myslicie, okazywac zazdrosc o mezczyzne?czy raczej udawac ze sie nie jest zazdrosna?/ ja w sumie nauczylam sie nie byc, odkad zauwazylam ze moj facet robi pewne rzeczy specjalnie, abym byla zazdrosna......ale tak sobie mysle, moze on tego potrzebuje by jego ego nie cierpiało? jak myslicie? czasami specjalnie olewam pewne sytuacje, zeby nie dawac mu satysfakcji, ale potem mysle ze moze w ten sposob on bedzie myslal ze mi nie zalezy?

Gość matyldae
upupup

Gość matyldae
uppp

Gość zołzaaaaaa
To chyba indywidualne ... Facet, z którym spotykam się od niedawna bardzo się cieszy, że jestem zazdrosna, mówi wtedy, że kochana jestem hehe Ja staram się nie okazywać tego, ale nieraz nie wytrzymuję i jakiś tekst rzucę, dają mu do zrozumienia ze zazdrość mnie zżera,ale nigdy się nie orzyznaje do tego, choć to i tak oczywiste dla Niego :P

Gość zołzencja
no ba! zobaczysz jaki bedzie dziki zachod

Gość matyldae
z jednej strony zastanawiam sie- czy jak nie bede mu okazywac od czasu do czasu zazdrosci, to po prostu sie odsunie bo stwierdzi ze mi nie zalezy...i pojdzie tam, gdzie bedzie miec wlasnie takie emocje......a z drugiej strony- wymyslilam sobie, ze wlasnie jak nie bede mu okazywac zazdrosci, to bedzie sie staral o mnie, bo bedzie widzial ze ma luz, wolna reke, ze nie trzymam go na smyczy itd itp............

Gość zołzencja
a nie przyszlo ci moze do tej rozowo-podrowo-emowskiej glowki, zeby po prostu byc soba?

Gość matyldae
no wlasnie przyszło-:p, tylko nie wiem czy mi sie to bedzie oplacało na dluzsza mete.............bo co mi szkodzi poudawac?

Gość matyldae
jak zwykle na ludzi z forum mozna liczyc,- rewelacja..........szkoda tu zaczynac jakąkolwiek dyskusję