Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksenkoko

Co ja robię ze swoim życiem...

Polecane posty

Gość ksenkoko

Do niedawna byłam niedotykalska, broniłam cnoty jak oszalała. Ale stało się, zrobiłam to, straciłam dziewictwo. No i się zaczęło :O Boże, nie wiem co się ze mną stało. Wiem, możecie mnie zbesztać, sama się sobą brzydzę, nie poznaję siebie! :O Straciłam dziewictwo kilka miesięcy temu i już mam 3 kolesi na koncie, w tym jedna noc ze znajomym, tylko na raz. Tak żałuję, to już będzie ze mną do końca życia, nie da się zapomnieć, wymazać :( Boże... Tak mi wstyd.

Gość ksenkoko
Nie wiem jak odzyskać do siebie szacunek...

Gość Kolorado City
Ile masz lat?

Gość ksenkoko
23 lata. Niektóre kobiety przez całe życie mają jednego partnera seksualnego, a ja w kilka miesięcy zaliczyłam trzech :O Wszystko mi się posypało.

Gość Kolorado City
I niedawno straciłaś dziewictwo? No czasem tak bywa że te ciche myszki z czasem się rozkręcają bardziej niż inne laski. Zapomnij o tym i żyj dalej, wszystko w życiu trzeba przeżyć :)

Gość marysieńka z okienka
to nie jesteś z nikim w zwiazku?

Gość ksenkoko
Tak, niedawno straciłam dziewictwo z bliskim przyjacielem. Od dawna nie jestem w związku i podjęłam decyzję o stracie dziewictwa, teraz widzę, że była pochopna. To nie tak miało być :(

Gość HuszuAszur
znajdź sobie stałego chłopa

Gość ksenkoko
No nie spodziewałam się pochwał z waszej strony. Przykro mi jak o tym myślę. Nie dość, że nie zrobiłam tego z miłości, to jeszcze straciłam nad tym panowanie. A zawsze byłam taka niedostępna, nie wiem co we mnie wstąpiło :(

Gość wredniucha10
autorko - po prostu robisz się gościnna w kroku!

Gość ksenkoko
No z jednym z tych facetów spotykam się nadal, coś się między nami zaczyna dziać. Co nie zmienia faktu, że też się z nim pospieszyłam. Zrobiliśmy to na 5 spotkaniu, no ale on ma dobre serce i widzę że mu zależy.

Gość ksenkoko
Po prostu przykro mi jakoś, że jeszcze do niedawna byłam dziewicą, a teraz... Straciłam panowanie nad sobą.