Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona ddd

co byście zrobily na moim miejscu?

Polecane posty

Gość zaniepokojona ddd

no i stało sie jestem w ciązy :-) ciąża jest wysokiego ryzyka, poniewaz mam za sobą ciązę pozamaciczną i poronienie. lekarz powiedzial ze wszystko ok, nie biore lekow itp.nie wzielam zwolnienia bo lekarz powiedzial ze skoro dobrze sie czuje to nie zagraza dziecku. ale teraz boje sie o nie i zastanawiam sie czy jednak nie isc na zwolnienie, lepiej dla mnie zawodowo zebym poczekala jeszcze miesiąc.Ale to dziecko jest dla mnie najważniejsze. teraz od czasu do czasu boli mnie brzuch jak na okres i sie denerwuje. co radzicie?

Gość gffffffffff
to owulacja czy coś innego ?

Gość idź do innego
idź do innego lekarza, ja przy takich bólach i też po poronieniu dostałam l4 i luteinę

Gość zaniepokojona ddd
jak czytam to niby normalne sa bole brzucha, ale mnie nie kłują wiązadla , rozciągająca sie macica. tylko boli mnie jak przy okresie. rano wzielam nospe. leze prawie caly dzien i teraz mnie nie boli. zastanawiam sie jak to bedzie jak pojde do pracy.czy to nie zaszkodzi dziecku ...

Gość Bogna:):):)
ja bym poszła na zwolnienie

Gość jjmjjjjjjjjjjjjjj
h

Gość mam pytanie 28
no ja bym na Twoim miejscu wybrała dziecko sama jestem teraz w sytuacji gdzie test ciązowy pokazuje mi II kreseczki i mam bóle jak na @ ale do ginka mam dopiero na 20 marca termin bo wcześniej sie nie da ale też się obawiam i nie wiem czy nie lepiej byłoby jakbym dostała luteinę czy duphaston ???

Gość IDŹ NA
L4

Ja bylam po 2 poronieniach i ok. 7tc dostalam leciutkiego plamienia, wiec lekarz dal mi zwolnienie na 4 tc i luteine. Troche trecilam nosem, bo tez mi sie wydawalo, ze sie dobrze czulam, ale jak mnie dopadly wymioty to bylam szczesliwa, ze nie musze sie zataczac w pracy :-) w 12tc wrocilam do pracy, od drugiego trymestru ciaze przechodze bezobjawowo, dziecko tez ma sie super i pracuje na pelnych obrotach do knca 30 tc ( zostal mi jeszce tydzein :-)) Jak sie martwisz idz na zwolnienie, najwyzej potem wrocisz do pracy jak ja.

Gość zaniepokojona ddd
mam pytanie 28 to mamy podobna sytuacje. mnie lekarz zapewnil ze w pierwszych tygodniach to normalne.ze dopóki nie mam plamien to nie trzeba luteiny....sama nie wiem. jak bym chciala zwolnienie to mogl wypisac. ale wtedy nie mialam boli i chcialam pracowac. teraz sie boje :-(

Gość zaniepokojona ddd
chodzi o to ze ja juz nie wroce do pracy bo marzec to ostatni miesiac okresu probnego. gdybym potem podpisala umowe miaalabym macierzynski itp. ale wiadomo ze dziecko najwazniejsze. denerwuje sie tymi bólami...

Gość hah co saie
idz na zw lepiej nie ryzykować.