Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gffffffffff

Ból podczas owulacji ?

Polecane posty

Gość gffffffffff

Jak go opisujecie ? Ile trwa ? Odstawiłam anty nie zażywam ich już 11 dni ale od jakiegoś tygodnia boli mnie podbrzusze, podobnie do tego jak bym miała @ ale słabiej i odczuwam czasem takie kłucia, ten ból nie jest cały czas. nie wiem co o tym myśleć ? to mój 17 dzień cyklu

Gość gffffffffff
to owulacja czy coś innego ?

Gość gffffffffff
?

Gość mmnsmnsnd
Dokadnie rozróżniam ból owulacyjny, jest zazwyczaj w 12 lub 13 czasem w 14 dniu cyklu, i inne objawy związane z owlacją nachodzą na siebie włącznie z pozytywnym testem owu. Trwa on kilka godzin czasem 1 dzień, jest to zazwyczaj ból po lewej lub prawej stronie około jajników promieniujący aż do poleców, nie jest to ból jak przy okresie czy przed okresem, bol jajnika czasem dość silny. Na następny dzień uż nic nie boli.

Gość mam to samo bol owul
Taaak, to jest bol woul. ma identycznie to samo zawsze 12-14 dni przed okresem

Gość gffffffffff
ale mnie tak już tydzień boli a nie jeden dzień, i też trochę ten ból przypomina okres więc co to może byc ?

Gość mnie podczas owu
Bolalo z tylu, z prawej lub lewej strony,na plecach. Kiedys myslalam ze to nerki,dopiero jak zaczelam monitorowac cykl to zrozumialam,ze ten bol to wlasnie owulacja. Boli kilka godzin po czym przechodzi.i wtedy jest duzo plodnego sluzu. Czasem po fakcie jak ten bol minie to ten sluz potrafil byc podbarwiony krwia. Ale nie zawsze,takie smuzki w bialku jaja kurzego. Po czym ten sluz zanika i pokazuje sie mleczny lepki.

Gość mdmdndjdnjdnj
autorko to raczej nie ma związku z owu bo boli cię tydzień a owu nie trwa tydzień, a kiedy masz mieć@ , może zaszłaś w ciąże po odstawieniu tabletek

Gość gffffffffff
nawet se nie żartujcie że to ciąża.. Cykl zaczął się 16 lutego, 21 miałam zacząć nowe opakowanie i tego dnia uprawiałam sex z chłopakiem z tym że wytrysku nie było i wszedł tylko na chwilę.. Okres mam mieć 16 marca (licze to tak jak bym dalej tabletki brała, to na 16 wypada okres )

Gość gffffffffff
nastraszyłaś mnie z tą ciażą , teraz to dopiero się boje. Proszę was o pomoc !!!

Gość gffffffffff
i ten ból nie jest też taki że boli mnie cały czas przez cały dzień tylko raz na jakiś czas, czasem dłużej czasem krócej

Gość mi kiedyś
gin powiedział,że po odstawieniu anty jajniki zaczynają pracować i mogą boleć

Gość gffffffffff
?