Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość same problemy.

problem faceta. pomożecie?

Polecane posty

Gość same problemy.

Otóż chodzi o to że mój facet jest jakby "nadpobudliwy" seksualnie.. Potrzebuje bardzo dużo seksu.. Nie chodzi o to że ja tak uważam. On sam to wie. Przyznał mi sie że ma z tym problem, że ma większe potrzeby seksualne niż normalny człowiek. Twierdzi że go zadowalam w łóżku- kochamy sie prawie codziennie. Czasem sie zdarza że 2-3razy w ciągu dnia. Jemu i tak jest mało, masturbuje sie. Przyznał że ile by tego nie mial to i tak ciągle o tym myśli i jest mu mało.. Pierwszy ku Krok ma już za sobą- sam zauważył że nie jest to normalne. Że tak duży pociąg seksualny jak on ma to już choroba. Ale co dalej? Do specjalisty nie chce sie udać. Gdy to zaproponowałam to powiedział że wizyta nie będzie miala sensu bo wie co usłyszy. Mówi że Narazie jakoś radzi sobie z tym sam mimo że to trudne. Czy waszym zdaniem może być to spowodowane hormonami? On ma skończone 22lata więc na tzw "burzę hormonów" chyba jest już za późno. Zwłaszcza że jak sam mówi nie trwa to kilka tygodni tylko raczej od czasu gdy jeszcze był nastolatkiem.

Gość paskudnaona
zimny prysznic.

Gość same problemy.
Czy naprawdę nikt nie jest w stanie odpowiedzieć na poważnie?

Gość same problemy.
Up