Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dużo mam kupi ktoś?

mam sporo rzeczy po synku,chciałby ktoś coś kupić?

Polecane posty

Gość dużo mam kupi ktoś?

Witam. mam dużo ciuchów po synu-czy ktoś z woj. mazowieckiego chciałby kupić? jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę przesłać zdjęcia na maila. mam dużo kurtek-od rozm 80 do 92. kilka bluz, koszulki. Wolałabym żeby kupujący odebrał towar osobiście-pierwszy raz chcę coś sprzedać i byłoby to wygodniejsze,ale jeśli ktoś będzie chciał wysyłkę to oczywiście się dogadamy. mam też sporo bucików,kalosze,adidasy,trampki,sandały,kozaki. Rzeczy w stanie dobrym. Jeśli jest ktoś zainteresowany to napiszę na maila lub wyślę zdjęcia. mam też jeden kożuszek dla dziewczynki -tak mi się przynajmniej wydaje-to był prezent od koleżanki(na metce jest większy rozmiar,ale w rzeczywistości nadaje się max na 2latkę). Chciałby ktoś kupić?

Gość dużo mam kupi ktoś?
Jak ktoś będzie zainteresowany kupieniem wszystkiego to jestem gotowa oddać dosłownie za parę groszy,bo zawala mi to miejsce w szafie-mam 2 duże materiałowe torby.

Gość to ty nie wiesz , ze na
kafe trzeba byc altruista i oddawac wszystko za darmo? A jak wystawisz na allegro to kazda cena jest za wysoka dla kafeterianek. :D

Gość dużo mam kupi ktoś?
Ja na all nie chcę wystawiać-wolę sprzedać bezpośrednio. jakby ktoś przyjechał i obejrzał mógłby wybrać co go interesuje i po problemie. póki co stoi to w torbach i myślę co z tym zrobić. wcześniej oddawałam za darmo,ale mi w sumie za darmo nic nie daje. syn rośnie znów trzeba kupić ze 2 kurtki, ze 2 ciepłe bluzy, buty. a tak choć trochę by się zwróciło.

Gość nikn
nie masz w sasiedztwie dzieci w tym wieku albo wsrod znajomych?

Gość dużo mam kupi ktoś?
Mam też chyba ze 3 sweterki wełniane ręcznie robione.

Gość dużo mam kupi ktoś?
W rodzinie nie mam a wśród znajomych są w wieku mojego. młodszych nie ma. dotąd oddawałam do caritasu i dwa razy były jakieś akcje pomocy to zrobiłam paczki z zabawek, oddalam wózek głęboki, bujaczek, kojec. ale ile można oddawać za darmo? mam obecnie poza tymi ciuchami nosidło, 2 łóżeczka drewniane-bo drugie było u dziadków, lekką spacerówkę i porządny śpiwór mucki-ale to za jakieś 50zł oddam.

Gość dużo mam kupi ktoś?
Do łożeczka mam osłonki na boczki i jakby ktoś chciał 2 materace.

Gość xfhbkifcbb
Jesli mozesz to podeslij zdjecia Na maila ines1988@onet.eu

Gość dużo mam kupi ktoś?
Ale dziś mogę tylko ciuchy-i buty,bo reszta jest u rodziców. zaraz ok godzinę przyślę.

Gość dużo mam kupi ktoś?
nie no zdjęc nie chce mi sie robic

Gość dużo mam kupi ktoś??
Za ok godzinę miało być, bo dopiero będę robiła zdjęcia. Ktoś mi zablokował nicka :O

Oczywiście to że mi się nie chce robić zdjęć to jakiś głupi podszyw. zaraz zrobię zdjęcia i za godzinkę wyślę.

Wysłałam maila dla sprawdzenia adresu-doszedł? właśnie ładuję zdjęcia. zaraz je opiszę.

Gość hey też jestem zainteresowana
podaję email esmi@onet.pl