Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annasranna

brak doswiadczenia w seksie

Polecane posty

" leviatan, wybacz pytanie, ale ile masz lat? bo Twoj sposob rozumowania swiadczy o tym, ze albo jestes idealista po technikum albo nigdy w zyciu nie miales dziewczyny. nie mam 15 lat, zeby uprawianie seksu bylo dla mnie czyms gorszacym. w jakim Ty swiecie zyjesz? " niekoniecznie. może to też świadczyć, że jeszcze nigdy nie miał szmaty. a Twój tekst jest taki "jestem dorosła bo palę papierosy":D

po prostu Cię ciśnie, czemu tego nie napiszesz? tylko przekonujesz że układy są dojrzalsze od związków, żenada, koleżanko, żenada.

Gość annasranna
@ A to śmieszne!!!, chyba nie zrozumiales; i ja i on jestesmy an tym samym poziomie. od ma mnie od ruchania, a ja jego, nie ma tu co nadinterpretowac, wole taki uklad, niz mydlenie oczu pt 'zalezy mi na Tobie troche bardziej'. i nie mowie o pierwszej lepszej osobie poznanej w klubie czy gdziekolwiek. Zreszta widac Twoj stereotypowy sposob myslenia; facet rucha - jest ok, dziewczyna - szmata. A faktem byloby wtedy, gdybym dawala dupy kazdemu, brala za to kase itd.;) Poki nie mam sobie nic do zarzucenia, zyje w zgodzie z sama soba - pozostaje to tylko opinia. @ Levviatan, zycie jest za krotkie, aby przejmowac sie kazda konsekwencja ;)

Gość annasranna
@ whedif pokaz mi prosze, gdzie napisalam, ze uklady sa dojrzalsze niz zwiazki? napisalam ze nie chce zwiazku, nie poszukuje desperacko milosci i generalnie mowiac - brakuje mi tylko seksu, wiec umiejetnoscia czytania ze zrozumieniem nie popisalas sie.

" zyje w zgodzie z sama soba - pozostaje to tylko opinia. " wiesz do czego służy FORUM?

annasranna - dziecko, ja Ciebie nie cytowałam. ja napisałam co myślisz w związku np. z tym co powiedział Leviatan.

ogólnie Twoje podejście jest: jak facet może, to ja też, jak inni mogą, to ja też. na tym sie opiera Twoja moralność. mówisz to na forum, więc mam prawo napisać swoje zdanie, "wyzwolona kobieto".

Gość annasranna
jasne, chetnie czytam osoby o mentalnosci mojej babci :) btw. psychologiem to ty nie zostaniesz, ale humor poprawiasz genialnie. :D

Gość annasranna
i nie musisz mi pisac co mysle, chyba jestem jedyna osoba, ktora wie na ten temat najwiecej ;)

sama to napisałaś. a ja nie cytowałam a podsumowała. nie wiem czemu mieszasz do tego psychologię, może masz taką podświadomą potrzebę.

"@ ytfvdhxxgf, jesli chcialabym sluchac umoralniania, to poszlabym do pierwszej lawki w kosciele, wiec prosze, daruj sobie" a ten cytat świadczy, że jesteś zwyczajnie ograniczona. wybacz, ale to się aż rzuca w oczy. chyba, że to prowo.

Gość annasranna
Levviatan, zazwyczaj nie mysle o konsekwencjach i dobrze na tym wychodze.

ok to porozmawiamy o tym jak założysz na kafe temat "ratunku czy mogę być w ciąży" :D poza tym jakbyś była dorosła i nie myślała o konsekwencjach (czy dobrze mu obciągam, czy nie leżę jak kłoda itp.) to byś nie panikowała tak w łóżku ;]

Gość annasranna
nie nadinterpertuj. a takiego watku raczej nie zaloze, a nawet jestem pewna na 100% ze nie. wiec nie popiszemy na ten temat. zupelnie jak na temat 'zostalem ojcem', ktorego autorem bedziesz Ty :*

Levviatan - akurat z ciążą to nie jest dobry argument, nasza oświecona kobieta na pewno wie wszystko o antykoncepcji, ciekawe czy dopuszcza w ogóle myśl, że brak podkładki emocjonalnej w młodym wieku może mieć jakiś wpływ, że się czuje niepewnie (ja nie mówię, że ma, ale czy w ogóle bierze to pod uwagę, w końcu to brzmi tak... kościelnie:D)

tylko że jak ja założę taki temat to będę z niego szczęśliwy a nie spanikowany :D nie założysz? to pewnie wiesz że żaden środek anty nie gwarantuje 100% ochrony ;]

Gość annasranna
Dlatego wlasnie napisalam, ze nigdy go raczej nie zalozysz :) a o 'stuprocentowa' pewnosc nie musze sie martwic

Gość annasranna
suchar straszny :D

Gość Zdziwek pospolity
Hej dzieciaki, ja mam 50 lat i uważam, że leviatan ma rację. A skoro już chcesz po prostu dać dvpy to w czym problem ?. Zapewniam, że wystarczy kiwnąć palcem a kolejka się ustawi do zerżnięcia twojej tcipy. Później jeden drugiemu powie, że jest taka co darmo daje i będziesz obrabiana jak gleba na farmie :) Twoja tcipa, Twój wybór :)

ona się na pewno podwiązała w Anglii czy w Holandii? nie wiesz, Leviatan? jesteś taki niedzisiejszy:) albo chodzisz do technikum. lub do kościoła.

Gość annasranna
polecasz, mowisz? jak zabraknie mi pieniedzy to przemysle, dzieki

Gość Zdziwek pospolity
Newsy o łatwodajkach rozchodzą się lotem błyskawicy.

Gość annasranna
@ whedif cierpisz na jakis kompleks nizszosci? boli Cie ignorowanie, czy co, bo nie rozumiem czemu tak bardzo burzysz sie faktem, ze ktos ma Cie w dupie.:D

Gość annasranna
@ Zdziwek pospolity i to jest proawdilowe podejscie, wreszcie jakis konkret :)

whedif -> mogła się podwiązać tylko przed opryszczką, wzw i hiv ja to nie uchroni :D annasranna -> no widzisz i dzięki temu nie będziesz darmową dziw... o przepraszam prostututką :D

Gość annasranna
Levviatan, a Ty do konca zycia bedziesz wypowiadal sie na forum dla kobiet :D co jest bardziej zalosne? nie trzeba chyba odpowiadac