Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annasranna

brak doswiadczenia w seksie

Polecane posty

annasranna - co?:O nie czaję. Ty nadal nie wiesz czym jest forum? Boże, aleś tępa, ja pierdolę.

Gość Zdziwek pospolity
Forum dla kobiet to tylko teoria, to forum dla wszelkiej maści świrów, zboków, oszustów i innej szumowiny. Tacy zawsze są tu chronieni i promowani. Takie są fakty

Gość annasranna
Levviatan przynajmniej bede zyc, nie pisac cale zycie :)

sama sobie podbijaj temat, aż Ci doradzą techniki. i pochwalą za gościnność w kroczu. ja stąd spadam wytrzyj sobie oczy szmatko....y.yyy szmatką

Autorko, to co zrobisz ze swoim ciałem, to dokładnie tylko i wyłącznie Twoja decyzja. Najwyżej żałować będziesz Ty, nikt inny. Ty poniesiesz tego konsekwencje. Chcesz się gzić z kim popadnie- Twój wybór. Alee...jedno się nie zgadza. Otóż...mówisz, że nie zwracasz uwagi na konsekwencje, że opinia innych Cię kompletnie nie interesuje. Ok. Ale jesli inni tu zaznaczyli, że dorobisz się opinii laski do ruchania, to już się burzysz i piszesz o zasciankowych poglądach. Czyli co? jesli tak nazywać Cie będą znajomi, to w ogóle Cię to nie obejdzie, natomiast jesli obcy ludzie, których nigdy nie poznasz, a oni nie poznają Ciebie, mówią cos "nie tak" już Ci się nie podoba? Bo widzisz- trochę przeczysz sama sobie. Ja Cię nie oceniam, bo nie mam do tego prawa, ale też uważam, że możesz kiedys żałować takiego podejscia do tematu.

Gość annasranna
@ Zdziwek pospolity zdazylam zauwazyc, jednak teoretycznie..:D

*w sensie gdybyś płakała przez moją nieobecność.

Gość annasranna
@ Ruda eufori@ opinia przyjaciol przejelabym sie, to fakt, ale jesli chodzi o obcych ludzi; nie, nie oburzylam sie tym, ze oceniaja mnie, tylko wlasnie jak ujelas to 'zasciankowoscia'. Ja zyje wedlug zasady, ze jezeli ktos mi nie szkodzi w zaden sposob, to po co mam sprawiac mu przykrosc kierujac w strone tej osoby obelgi? Nie akceptuje tez wielu spraw, ale jezeli ktos jasno daje mi do zrozumienia, ze to jego sprawa, to po co mi oceniac? Tak, to jest forum i licze sie z tym, ze nie bedzie samych przychylnych komenatrzy, ale podchodzenie z taka emocjonalnoscia do tematu (nie wspomne kogo mam na mysli) jest dosc zalosne ;D

to w końcu przejmujesz się tym że będziesz miała opinię worka na spermę czy nie :D

A tak wracając do konsekwencji...to powiedz mi...bo to, że możesz mieć opinię taką, czy inną to jedno, a druga, to to, że w efekcie tego możesz pozostać sama. Wiadomo, że to nie reguła, ale niestety duże prawdopodobieństwo. Bo wiesz, szaleństwa i używanie życia to jedno, ale mało który mężczyzna będzie później chciał się związać na stałe z kobietą, że tak to nazwę- nadzwyczaj wyzwoloną. Wiadomo, do luźnych spotkań czemu nie, ale już do poważnego stałego związku już nie. A wierz mi, po pewnym czasie przychodzi potrzeba swego rodzaju stabilizacji. I co wtedy?

Gość ytfvdhxxgf
annasranna jeżeli odpowiada ci pieprzenie się bez żadnych uczući "układy" to tylko pogratulować myślenia 20 letniej dziewczynie:O bawić się można przecudownie i świetnie z osobą którą kochasz,czemu wykluczasz taką opcję...nie rozumiem,no ale ku*wa to charakter niestety.

ytfvdhxxgf -> a ja rozumiem po prosu błona jej ciąży bo to przecież takei staroświecie i nie modne i nie trendy no ale przecież ma ona swoje zdanie i nie idzie za tłumem :D

Gość ytfvdhxxgf
wiem levi i my taki "zaściankowy" tok myślenia mamy i nie na czasie jesteśmy:D a ona taka wolna i wyzwolona i szmatą będzie niestety...

Gość ytfvdhxxgf
A no i ,żeby nie było: uwielbiam sex ,ale z jednym do którego coś czuję...bez układów.

Gość Zdziwek pospolity
Oj tam, oj tam, często życie jest przewrotne i takie lachony, których już żaden pies nie chciał tknąć nagle gdzieś w świat wybywają i się przepoczwarzają i ni stąd ni zowąd zamężne bogato wracają. Znam ja osobiście takie przypadki :)

Gość facet ceniący dobry seks
Nie słuchaj tego kretyna leviatana. Jak masz ochotę na seks to uprawiaj seks. Jesteś młoda, masz do tego pełne prawo i nie warto sobie niczego odmawiać. Seks jest super, przyjemny oraz nie jest niczym złym. Powiem ci, że tylko w Polsce seks bez zobowiązań lub nawet w związku uchodzi za coś złego, ale poza granicami tego zaściankowego kraju jest zupełnie inaczej- tam seks jest normą i nikt z tego nie robi jakiejś afery. A tutaj? Wystarczy rozejrzeć się wkoło: tak naprawdę to mało kto uprawia seks a to forum to w ogóle porażka: jakieś loosery, leviatiany i inne oszołomy, co nigdy kobiety nie mieli lub mieli conajwyżej 2 :D Tak więc nie jesteś skazana na jakiś pojebów co uważają kobietę lubiącą seks za kogoś bezwartościowego- poza granicami tego katolickiego grajdołu nikt tak nie myśli.

czy brak doświadczenia seksualnego ma coś wspólnego z nieumiejętnością analizy cytowanego tekstu? czy może z brakiem umiejętności prawidłowej oceny związków skutkowo-przycznowych? autorka nie prosiła o opinie, lecz o radę "jak to mieć za sobą", autorka nie pisała o puszczaniu się, z jej tekstu można wywnioskować, co najwyżej, że zależy jej na seksie, do tego przerób partnerów nie jest potrzebny, choć IMO whedif ma racje - autorce to raczej nie wyjdzie bez uczuć (wiec może alkohol je zastąpi :p ) twierdzenia o konsekwencjach, w szczególności w postaci przyszłego żalu, są niepoważne, seks to nie jest skok w 200 m przepaść, konsekwencje nie są łatwe do przewiezienia i takie same dla wszystkich; a nikt nawet nie odpowiedział na jej pytanie i poszła sobie w ptaka, wiec teraz polemizujecie sami ze sobą, a ja z wami

Gość emyly
Paniczny strach ktory towarzyszy ci w takich sytuacjach to zwyczajnie objawa tego ze nie jestes psychicznie gotowa na seks, popracuj nad zaufaniem to poczujesz sie pewniej, zakochiwac sie nie musisz

Gość emyly
Bez uczucia tak na sucho to tez beznadzieja, zeby chociaz jakies zauroczenie plus pociag seksualny to fajna sprawa, a tak sie ruchac zeby sie ruchac szczegolnie dla dziewczyny to slaby interes

Gość facet ceniący dobry seks
Jeszcze dam taką radę autorce. Jak nie chcesz iść do łóżka z podludźmi pokroju leviatana i tego drugiego, co jest tak głupi, że nie potrafi sobie nawet normalnego nicka wpisać to zawsze przed możesz się go sprytnie wypytać jakie ma podejście do tych spraw- czy skrajnie konserwatywne, czy normalne i ludzkie. Jak gość będzie wzbudzał w tobie jakieś podejrzenia, że może być jakimś oszołomem to po prostu odpuścisz sobie go a jak uznasz, że jest w porządku do możesz zryzykować. Także nie przejmuj się tym co niektóre zjeby wypisują i nie daj sobie mówić jak masz żyć tylko rób to co uważasz, że jest dla ciebie najlepsze i co sprawia ci radość oraz daje szczęście :)

Gość annasranna
@ akronim, dziekuje, ze ktokolwiek w koncu zauwazyl jaki byl temat mojej pierwszej wypowiedzi.;D ale tak juz jest - ludzie kochaja umoralniac.

Gość annasranna
@ Ruda eufori@ hm, nie mam na mysli uprawiania seksu z kazdym, aby 'wyrobic sobie opinie'. Prawda jest taka, ze w dzisiejszych czasach par, ktore czuja cos do siebie jest naprawde malo, a wiekszosc jest ze soba, tylko po to, aby miec kogos. Dla mnie takie cos jest kompletnym bezsensem, jesli nie kocham nikogo, to po co udawac, ze cos nas laczy? Wole byc szczera, bo taki 'seks - uklad' w wielu wypadkach jest bardziej szczery niz zwiazek, ktory jest dla samego zwiazku. przynajmniej nikt nikogo nie osuzkuje

Gość annasranna
@ facet ceniący dobry seks wydaje mi sie, ze w Polsce wsrod mlodych ludzi panuje juz troche inne podejscie do tego, jednak zawsze znajda sie osoby, ktore maja misje nawracac 'mlode, glupie, puszczalskie'.;D

Gość annasranna
i tez to mialam na mysli, nie sypiac z byle kim, tylko z kims do kogo mam jakiekolwiek zaufanie. chyba jest to jednak jakas roznica niz jebanie sie po katach dyskoteki, chcoiaz dla niektoych to to samo, bo przeciez trzeba milosci, ktora i tak konczy sie po kilku miesiacach ;)