Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młodamama25

Warto zainwestować w krzesełko do karmienia czy wybrć najprostszy model??

Polecane posty

Gość idźcie na spacer, słońce
zaraz Ci napiszą, że trzeba kupować taki z wyższej półki, bo inaczej jesteś skąpiradłem żerującym na własnym dziecku :D Wejdź na temat o wózkach jak pojechali po lasce, która kupuje wózek za 500zł :D:D:D

ja miałam kupiłam drewniane krzesełko do karmienia zamieniane na krzesełko i stolik. Akurat w tym przypadku nie patrzyłam na cenę tylko na funkcjonalność i dla mnie subiektywnie to był najlepszy wybór. Jest to niedrogi zestawik a służy dziecku długo

Gość idźcie na spacer, słońce
***pojechaŁY, przepaszam - mamunie, te kochane, wyrozumiałe, cierpliwe mamunie ❤️ :D p.s. Ja miałam taki z Ikei za 40zł zdaje się - zdał egzamin, nie połamał się, dziecko z niego nie wypadło, nie wydzielał substancji trujących i nie zrujnował mojego kręgosłupa moralnego ze względu na swoją cenę :D

Gość nikn
ja tak samo jak mama 6 latki. mam takie drewniane ktore mozesz zamienic w kszeslo i stolik :) placilam jakos 50zl na allegro za nowe:)

Gość playonka
ja kupiła w granicach 200zł i jestem bardzo zadowolona. Przede wszystkim z tego że ma chyba 5 pozycji pochylenia więc nawet jak Ci dziecko zaśnie to rozkładasz i sobie śpi, albo dla mniejszych dzieci które jeszcze nie siedzą to taka pozycja jak w bujaczku i sobie spokojnie karmisz. Ma dwie tacki po obiadku jedną tą na której jadło zabierasz zostaje druga na którą możesz dać jakieś zabawki i dziecko się chwilkę zainteresuje a Ty możesz w tym czasie zjeśc obiad. I zwróć uwagę na tapicerkę by maluch się nie pocił i by super się prała. Ja kupiłam na allegro jestem mega zadowolona linku nie wkleję bo zaraz będzie że robię reklamę.

Gość mięso nie konieczne
Dla mnie to zbędny wydatek. kupiłam leżaczek bujaczek i w nim jadł do około roku,a potem krzesełko i stolik mamut z ikei.

http://allegro.pl/multi-funkcje-nagumowane-kola-krzes-ruch-podnozek-i3038651905.html myślałam właśnie o czymś takim, bo drewniany stoliczek i krzesełka dostane od siostry bo jej maluch powoli wyrasta, krzesełko ma drewniane ale jest strasznie niestabilne i twarde bo przywiązywała je do stołu lub ławki bo mały co sie ruszył to sie chwiał

Witam u mnie się sprawdziło takie krzesełko :) ponieważ mogłam spokojnie stawiać je tam gdzie chciałam być , a moje dziecko ze mną :) gdy gotowałam obiad w kuchni mały bawił się przyborami kuchennymi na swoim blacie :) a potem jak troszkę dorósł to zdjęłam krzesełko to miał i krzesło i stoliczek :) :) są lepsze od tych bez rozkładania tzn droższych :)

Gość mamusia Aga
Dużo zlaezy od dziecka, i ile czasu planujesz by dziecko wychowywało się w domu. Ja kupiłam drogie za 400 zł , i żałuję ... już sprzedałam, a dziecko ma 19 ms i praktycznie od pół roku w nim nie siedziało ... Chodzi do żłobka, gdzie je przy stoliku, i tak samo w domu niski stolik, i normalne małe krzesło .... Jak masz zamiar siedzieć w domu , to poleceam z dobrym zapięciem, można wtedy bezpiecznie dziecko w nim zostawić, i sprzatać, gotować .... parę min mieć spokoju ;-) teraz wybrałam najzwyklejsze , nie firmowe ...

Gość ja mam hustawke
z mozliwoscia zablokowania bujania i wpiecia tacy- jestem zadowolona, syn nadal w niej je, ma 19mscy, ma tez stolik i krzeselko ale nie usiedzi 5minut, a w tej hustawce owszem tyle ze gdybym miala kupic (to byl prezent) to bym hustawki nie kupila, bo do hustania zle wywazona, lepsze najprostsze

Mam prawie takie samo jak joanna wkleiła. Fajna sprawa, póki mała nie siedziała to karmiłam ją na półleżąco.

Gość matuuulka
Mamy model z regulacją oparcia, wysokości itd., ale dostaliśmy je od znajomych-do oddania po wykorzystaniu:) w przyszlości i tak chcemy kupić małemu krzesełko + stoliczek, także myslę, ze ten prostszy model jest bardziej funkcjonalny