Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalwaPopoludniowa

Wyzsze podatki dla bezdzietnych

Polecane posty

Gość MalwaPopoludniowa

Juz wiele razy był poruszany ten temat.Oststnio rowniez u mnie w pracy i posypały sie argumenty na tak i na nie.Niestety tych na tak było wiecej.Co o tym sądzicie o tym podatku

Gość Dzieciorobom mówię NIE
A niby dlaczego mam płacić wyższy podatek - bo nie mam dzieci ? Pewnie najłatwiej narobić i co tydzień do opieki biegać po pomoc, samemu ręce pod tyłek podłożyć i śmiać się innym w twarz :(

Gość mfsnbvliearhvbg
taaaa...dziecioroby,bezmózgowce,bandyci...............argumenty powalające na łopatki,może faktycznie nie bierzcie udziału w "dyskusji"

Gość a dlatego
że moje dzieci będą Cię na starość utrzymywać....

Zarabiam dostatecznie dużo by nie liczyć na emeryturę z zusu i jednocześnie na pomoc Twoich dzieci :D

Gość hłe hłe hłe..
jeszcze powinni "bykowe" wprowadzić...to byłoby cos!:D

Gość HuszuAszur
ten temat jest taki prymitywny :O nikt nie zauważył że to wadzi w prawa człowieka chcecie mieć bachory to róbta i się odwalcie od innych

Gość . A . A .
Skoro bezdzietni mają płacić wyższe podatki to niech zlikwidują ulgi i zasiłki dla osób z dziećmi

Gość bejca8925
No ale edukacja twoich dzieci, twój zasiłek macierzyński, l4 w ciąży, itp są finansowane m.in. z podatków osób bezdzietnych, którzy w dodatku nie mają kilkuletniej przerwy w pracy na ciąże i urlopy macierzyńskie i wychowawcze.

Gość podaj numer konta i bank
z którego dostanę przelewy od twoich dzieci,które będą mnie utrzymywać i jakich orientacyjnie kwot można oczekiwać

up

Gość a dlatego
Wiesz nie wierzę:( Nie ma ludzi samo wystarczalnych -nawet bogatych! Przecież nie Będziesz sama np kosić trawnika w mieście czy naprawiac dróg...

czy te dzieci będą na pewno mnie utrzymywać,czy ja je w psychiatryku lub w więzieniu

to fajnie,że chociaż ktoś na pseudostudia nie wysyła dzieci,tylko uczy je pożytecznych prac jak koszenie trawnika czy naprawa dróg,to się chwali,a jesteś pewna,że twój np.nie zgwałci nikogo,dlatego,że uważa,że wszystkie kobiety to kurwy bo lecą na kasę

to nie chodzi o czy ty będziesz złą czy dobrą matką,rzeczywistość może te wasze dzieci jak rozjechać jak czołg

Chyba nie zrozumiałam o co chodzi z tymi trawnikami :o

Gość mfvbj,ahbvvb
"czy te dzieci będą na pewno mnie utrzymywać,czy ja je w psychiatryku lub w więzieniu" o mam wrażenie,że jesteś bardzo ograniczonym człowiekiem jakie twoje pojęcie świata i życia musi być ubogie i płytkie........boże,nawet nie jest mi cię żal i prosze cię z całych sił ,nie rozmnażaj się na boga!

Gość ffgghhghg
ja jestem ZA ale tylko dla tych co naprawde dobrze zarabiają, powyzej 3 tys na reke. a dla tych co nie pracują albo mają grosze to nie

Gość a dlatego
Nie nie jestem pewna:) Wiem natomiast że nie tylko moje dzieci będą pracowały,tylko bedą to całe pokolenia jak dotychczas. Taką mam nadzieję ,niestety tak się kręci ten świt że człowiek bez człowieka nie przetrwa;) Nawet Bys prądu w domu nie miała bo có z tego że za niego zapłacisz jak nie będzie ludzi by go wytworzyć!!!

ja patrzę na życie jakie może być i jakie już jest,wiele jest prowokacji w internecie,przecież w sieci się rozlega jedno wielki wycie,że nie wszyscy są piękni i bogaci

Gość a dlatego
Ej Ty co za :) Ja ma 4 dzieci i 3 tys na rękę wiec jak singiel ma nawet 2 to starczy na podatek:)

Gość uzasadnijjj.
Mfv18:03 jesteś zalosna :O macie rację te lochy rozplodowe są ograniczone

Gość uzasadnijjj.
Mfv18:03 jesteś zalosna :O macie rację te lochy rozplodowe są ograniczone

Kobieto, o czym Ty piszesz ? Chyba w pieluchach zgubiłaś główny wątek 🖐️

Ja spierdzielam z tego kraju jak ta idiotyczna ustawa wejdzie w życie. Nie będę płacić kurwa za to, że wolę coś osiągnąć niż się rozmnażać :O

już nie pisząc po prostu o milionach magistrów od nie wiadomo czego,którzy nie wiedzą za bardzo co dalej ze sobą

absurd wbrew wszelkim prawom człowieka. już nie wspomnę o czymś takim jak bezpłodność.

Gość ffgghhghg
ja sama jestem bezdzietna ale ja akurat nie pracuję, jestem biedna. ale tacy co dobrze zarabiają i nie chcą dzieci to jak najbardziej powinni placic wyzsze podatki. jestem za.

Gość Głupie kwoki
Kogo obchodzą argumenty dumbasów? Konstytucja RP jasno mówi, że wszyscy są równi. Dyskryminacja jest karalna.

Gość ffgghhghg
Pancerna kołdora na razie twoim najwiekszym osiagnieciem jest chamstwo i prostactwo ;)