Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolna poleczka

zwalniam się z pracy !!!!!!!!

Polecane posty

Gość wolna poleczka

Mam już dosyć i nie dam sobą pomiatać :( wypłaty nie mam na czas, wygrałam konkurs dla firmy, a szef niezadowolony. Jutro mu oznajmiam, że zwalniam się. Mam kierownicze stanowisko i umowę na czas nieokreślony. Mam w związku z tym pytanie, co lepiej: porozumienie stron czy wypowiedzenie. Wolę porozumienie stron ale co z zaległym urlopem, który mam w wysokości 12 dni i nadgodziny - w sumie parę dni.

Gość ja z moim kotełem
ja sie nie znam ale podniese bo może kto pomoże :classic_cool:🖐️ ps - bardzo dobrze, że się zwalniasz od tego choojowego szefa :classic_cool: na pewno znajdziesz lepszą pracę gdzie Cie docenią :classic_cool:

Gość ja z moim kotełem
nie ma za co :classic_cool:🖐️

Gość hej laska, moze najpierw
poszukaj innej pracy i zwolnij sie dopiero jak bedziesz cos miala pewnego. bo takie unoszenie sie honorem niestety dobrze ci nie posluzy. nie dstaniesz przez pierwsze 3 miesiace zasilku. masz w razie czego z czego zyc?? jesli wyplaty dostajesz nie na czas, to chyba jest to jakas podstawa do zwolnienia sie, bo pracodawca narusza prawa pracownika, ale dowiedz si emoze najpierw lepiej dokladnie wszystkiego co?? fakt faktem szef to gnida ale nie rob tak, zebys ty w tej niekorzystnej dla siebie sytuacji wyszla na tym jeszcze gorzej pozdrawiam i trzymam kciuki

Gość wolna poleczka
Mam za co żyć, a sytuacja, która miała miejsce w sobotę, nie pozwala normalnie funkcjonować w pracy. Jestem rozsądną osobą i wiele osób popiera, w tym moja mama, która już dawno mi "kazała" zwolnić się.

Gość hej laska, moze najpierw
a ta sytuacja, ktora miala miejsce w sobote, mozesz pokrótce powiedziec o co chodzi? mozesz zadzwonic do PIP-u i przejsc sie do sądu pracy, oni podpowiedza ci co zrobic tak, zebys to Ty byla na wierzchy, a nie szef, ktory traktuje pracowników jak g... poczekaj jeszcze tydzien, dowiedz sie co i jak , i dzialaj ok?