Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczesciwa Karolina

Zwariowal na moim punkcie :)

Polecane posty

Gość Szczesciwa Karolina

W zyciu nie pomyslalabym ze tak sie stanie! Mieszkam sobie w starym bloku z rodzicami jakos nam sie powodzi a on? syn milionerow i co? zakrecilam go sobie wokol palca, powiedzial ze mnie kocha, ze mnie uwielbia itd. Kurde fajne to uczucie, jestem zwykla zyjaca sobie w bloku kobitka a on zwariowal na moim punkcie:) Tak chcialam sie pochwalic tylko

Gość kołekkkk
to teraz będziesz się pławić w jego milionach. Futra, drogie restauracje, zagraniczne wycieczki, brylanty. Zrobiłaś sobie już listę co kupisz??

Gość Szczesciwa Karolina
Ostatnio dalam mu 1szy razy:)

Gość Szczesciwa Karolina
Nie zrobilam zadnej listy On nie jest strasznie rozrzutny, jest to taki typ skrytego troche faceta chociaz czasami lubi zaszalec. Mi nie chodzi o futra czy drogie restauracje ale jesli trafil sie ktos kogo w kim sie zakochalam i ktos kto moze mi zapewnic przyszlosc to sie ciesze.

Gość johnny depp pitartek
:):D cieszymy sie z toba:) zaprosisz nasa na wesele);)?

Gość no ladnie
fajnie masz

Gość Szczesciwa Karolina
Oj tam wesele od razu Ale czuje sie tak fajnie ze udalo mi sie rozkochac go w sobie ze az zwariowal!

Gość Piękna Vanesska
futra sa pass.. chyba ze takie nietypowe futra;) wszystko musi miec swój klimat gdzie by czlowiek nie był- pokoj kuchnia kawiarenka restuaracja..osiwtlenie duzo robi ksztalt stolikow krzesel foteli itp:) Najwazniejsze aby ciebie Lola kochaal i szalaldo konca zycia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) bo jak mu przejdzie..to wiesz..;)

Gość Jesli dzieci sa bite to tak
Czemu mialby ci cokolwiek kupowac? Hehe. Nawet nie stac cie na wynajem mieszkania, wiec o czym ty mowisz. Nigdy nie bedziecie na powaznie bo jak. Juz widze twoich rodzicow z bloku na przyjeciu u milionerow :) :) chyba by sie ze wstydu spalili. Bajkopisarka.

Gość Piękna Vanesska
ale tylko ona ma miliony. rodzina biedna ponadto wieli milioerow nie umie sie zachowac. wiec wiele kobiet nie chce ich razem z tymi milionami kultura zasady to nr 1 w zyciu:)

Gość Szczesciwa Karolina
Juz jestesmy 5 miesiecy razem:) On widzial gdzie mieszka, poznal moich rodzicow (ja jego rodzicow tez poznalam) i fajnie sie wszystko uklada:)

Gość czym sie to objawia
Szczesciwa Karolina j tam wesele od razu Ale czuje sie tak fajnie ze udalo mi sie rozkochac go w sobie ze az zwariowal

Gość kitkamala
szczerze zazdroszcze :) ja wyszłam za bidaka z miłości, musze go teraz utrzymywać :O na dodatek świnia mnie nie szanuje.. dziewczyny nie patrzcie na uczcucia tylko portfel faceta. Drugi raz bym nie popełniła takiego błędu. Byłam głupią romantyczką...