Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaasia86uk

gdzie kupujecie ubranka dla niemowlat?

Polecane posty

Gość kaaasia86uk

j.w:) asda? m&p? mother care? mozecie cos poradzic? Mieszkam aktualnie w mniejszym miescie ale akurat wybieram sie do duzego na wycieczke moze to bedzie okazja zeby sie przejsc gdzies?(Liverpool). Poki co moje dziecie jest w brzuszku u mamusi:)

Gość Sooonia88773e
to zależy ile masz kasy :) w mothercare, next, mark & spencer sa fajne ale dośc drogie. Ja kupuję często w Primarku takie 3-paki np. body czy pajace. Są tanie i dobrej jakosci. Biorac pod uwagę, że maluszek po miesiącu wyrosnie nie oplaca sie droższych kupowac.

Gość kaaasia86uk
ok mam rodzic w kwietniu a moze za mc:P kto wie to 33 tydz i nie wiem cos wierzchniego musze kupic pajacyki i body to w h i m jesszcze sa fajne :P po dwa w cenie jednego czyli 10 f:P

Gość kupuj gdzie chcesz
tylko napisz czy bedziesz miala biale dziecko czy ze smoluchem sie puscilas? :O

Gość polecam tez dunnes
jw

Gość nie nie bylam
Ja kupowalam duzo ubranek takich na codzien w Primarku, Asdzie, Matalanie i Tesco. W drozszych skleapch to takie bardziej wyjsciowe, ale takich na codzien nie oplaca sie kupowac drogich, bo wiadomo, ze maluszek jest ciagle obsliniony, wymiotuje no i szybko rosnie. Duzo ladnych ubranek podostawalam od rodziny i znajomych, niektorych nawet nie zdazylam zalozyc zanim coreczka mi wysrosla.

Gość ilonazawracac2112
Co za roznica czy biale czy zolte czy czarne?wsrod bab tez sa gupie rasistki

Gość duza roznica.....
biale dziecko jest ladne wiec jest sens wydawania pieniedzy na ubranka itd Ciapacki bachor to gremlin i straszy kupopodobna morda wiec mozna zawinac w szmate ze smietnika. Nawet zapach bedzie pasowal :D'

Gość ilonazawracac2112
idiota z ciebie pustak bez lba.dziecko to dziecko ale ty nie zrozumiesz prostaku bo to uczucie dla normalnych ludzi - milosc do dzieci i poszanowanie do ludzi

Gość karambolllaa
Nawet nie warto z takim dyskutowac. Zaraz Cie zjada, ze masz dziecko z ciapatym czy cos takiego, ja sama nie mam dzieci, moj chlopak jest bialym Brytyjczykiem z dziada i pradziada, a za sprzeciwianie sie rasizmowi zostalam nie raz zwyzywana, ze sie puszczam z "ciapatymi" i Murzynami. Jak to powiedzial Kapuscinski, rasizm jest forma ohydnego chamstwa, niektorzy ludzie sa prostakami i niestety takimi zawsze beda.

Gość ciapaty bachor....
:O w dodatku kundel. Nic gorszego nie moglas ani sobie ani bekartowi zrobic :O