Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonprixs

spóźniający okres

Polecane posty

Gość bonprixs

witam kochalam się z mężczyzną 7 i 8 dc. moje cykle do niedawna byly 25-dniowe, potem się przesunął jednego miesiąca na 27, aż w końcu w tym miesiącu już 33 dc i dalej okresu brak kochaliśmy się w prezerwatywie,ale mio to nie konczył we mnie jednakja jestem przerażona,bo dawno tyle czasu mi się nie spóźniał. ciąża raczej nie wchodzi w grę, prawda?

Gość bonprixs
dodam jeszcze, że zawsze przed okresem od połowy cyklu bolały mnie piersi, w tym miesiącu tego bólu nie ma, do tego ból lewego jajnika, dziwny ból podbrzusza od kilku dni no i 3-4 dni mnie mdliło i bolał mnie żołądek.. już wszystko sobie powoli wmawiam ;/

Gość bonprixs
jestem tak zestresoana,że zapominam o wszystkim napisac w jednym poście podczas seksu, czy dzień wcześniej dotykałam siebie rękoma, i może w ten sposób przeniosłam nasienie

Gość vvvviola
Skoro się zabezpieczaliście i nie kończył w Tobie to nie masz powodów do zmartwień. Może miałaś jakieś chwilowe zaburzenia hormonalne. Jeśli chcesz być pewna że nie zaliczycie wpadki to zacznij sobie wyznaczać fazy cyklu, ja np korzystam z afrodyty na ślinę. Podczas dni płodnych nie współżyjcie, wtedy będziesz pewna, ze nie zajdziesz.